Kedves Látogatók! 2018.10.23-tól új étlappal várunk benneteket éttermünkben! Gyertek el, kóstoljátok meg és mondjátok el véleményeteket! Várunk mindenkit szeretettel!

Toundra (ES) lemezbemutató koncert, Hegy

Toundra (ES) lemezbemutató koncert, Hegy

Toundra (ES) lemezbemutató koncert, Hegy
május
26
szombat 20:00
Koncertterem

Toundra (ES) lemezbemutató koncert, Hegy

  • Rock

Két év után visszatér az A38 Hajó fedélzetére Európa egyik legnagyobb post-rock zenekara, a madridi @Toundra! A fennállásának tizedik évét egy új nagylemezzel megünneplő, filmszerűen komponáló négyes legújabb konceptalbuma is sajátos hangzásban keveri a post-rock utaztató-merengő atmoszféráját a post-metal dinamikus váltásaival, és ahogy legutóbb, most is egy átütő erejű koncertre számíthatunk majd tőlük. Az estet felvezeti az instrumentális post-noise úttörő Hegy formáció.

Esemény a facebookon

Toundra (ES)A spanyol, és tágabban az európai poszt-rock színtér egyik legfontosabb zenekara a spanyol Toundra. A madridi kvartett tíz éve jelenteti meg nagyon koncepciózus, hatalmas, visszhangos gitárokra, nagyívű kompozíciókra épülő lemezeit.

A Toundra cím nélküli albumai mind-mind precízen kidolgozott, felépített, gyönyörű konceptlemezek. Ilyen a IV számú lemez is, ami tulajdonképpen egy nagyszabású, szöveg és ének nélküli mese két, tűzvész elől menekülő rókáról - bár ez igazából csak a nagyon koncepciózus lemezborítótórl derül ki.

A Toundra egy elképesztő erejű bemutatkozó koncert után most visszatér a Hajóra, hogy ismét meggyőződhessünk arról, nem véletlenül ők Európa egyik legismertebb posztrock-zenekara.

A zenekar tagjai
David Paños: gitár
Esteban Girón: gitár
Alberto Tocados: basszusgitár, billentyűsök
Alex Pérez: dob

Lemezek
Toundra, 2008
II, 2010
III, 2012
IV, 2015

Galériák

  • Toundra
    1
  • Toundra (ES), Képzelt Város

    2016. május 11.

    35

A helyszín

Liveurope - NKA sorozat

Az európai fiatal, tehetséges, feltörekvő, jelentős pálya előtt álló fiatal zenekarok és előadók NKA által támogatott sorozata.