Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon csak 18:00 óráig fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt.

Tokimonsta (US), Slanki, Cadik

Tokimonsta (US), Slanki, Cadik

Tokimonsta (US), Slanki, Cadik
március
21
szerda 19:00
Koncertterem

Tokimonsta (US), Slanki, Cadik

 • Elektronikus

Amerika nyugati partjáról új lemezzel érkezik Magyarországra a BBC rezidenseként is ismert TOKiMONSTA! Kalifornia egyik legfelkapottabb DJ/producere kinetikus, pszichedelikus hip-hop dalaiban a modernt elegyíti az old schoollal, amit tavaly kiadott új albuma, a Lune Rouge is remekül példáz.

A produkció mögött álló Jennifer Lee küzdelmes úton jutott el a lemez befejezésééig, de talán pont ezért lett az új anyag ennyire őszinte: 2015-ben súlyos betegséggel diagnosztizálták, két agyműtéten esett át, felépülése során egy ideig járni és beszélni sem volt képes. Így emlékszik vissza a lábadozás és az új album készítésének időszakára: „Az alkotás során életem legnehezebb és legfelemelőbb pillanatain estem át. Az album elmeséli, ahogy szembenéztem a saját halandóságommal, amelyen sikerült túljutnom. A Lune Rouge minden eddigi küzdelmem összegzése.”

Betegsége legyőzése után, új energiákkal feltöltődve, és a Lune Rouge sikereit elnézve nem kérdés, hogy TOKiMONSTA a feje tetejére állítja majd az A38 Hajó koncerttermét! 

Mellette a hazai hiphop két kiemelkedő alakja, Cadik és Slanki zenél március 21-én az A38-on.

Esemény a facebookon

Galéria

Fellépők

Galériák

 • Tokimonsta
  2
 • Cadik
  1
 • Emika (Ninja Tune/UK)

  2012. február 23.

  21

A helyszín