Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

The Trousers

The Trousers

The Trousers
november
29
hétfő 16:00
Koncertterem
  • Rock

A jól kicsontozott, maximálisan dögös, felpörgető és gyomron vágó gitárzene tölti fel energiával a szerencséseket ezen az estén a The Trousers együttes jóvoltából.

The Trousers

 

A zenekar 2006-ban alakult. Zenéjük a klasszikus, nyers, rock and roll (The Rolling Stones, Iggy & The Stooges) és a modernebb dalközpontú garázsrock (The Hellacopters, BRMC) sajátos keveréke. A 2008-as első nagylemez, a PLANETARY PROCESS (Mamazone Records) első single-je, a BLODD FOR YOU három hétig vezette az MR2 lejátszási listáját, megjelent Franciaországban és az USA-ban is. A második album, a SOUL MACHINE (Twelvetone Records) 2011-ben Fonogram díjra lett jelölve a legjobb hazai hard rock/HM lemez kategóriájában, akárcsak a harmadik, a FREAKBEAT (2013, EMI Music Services). Ez utóbbin vendégszerepelt egyik legnagyobb példaképük, a skandináv garázsrock-legenda Nicke Andersson (The Hellacopters, Imperial State Electric). A zenekar negyedik lemeze, a MOTHER OF ILLUSION (Soulmachine Records) 2015 májusban jelent meg. A kritikák rendkívül pozitívan fogadták az anyagot, a hazai mellett megjelentek amerikai, angol, német, spanyol, osztrák, cseh, olasz kritikák, a dalokat és a klipeket játszották/játsszák kanadai, ausztrál, francia, svájci adók, a HYSTERICAL ROUTE a hét videoja lett egy spanyol rock weboldalon. 2016-ban további két video látott napvilágot, ősszel pedig részt vettek egy 5 országot (Magyarország, Németország, Ausztria, Csehország, Szlovákia) magába foglaló turnén, amit 2017 tavaszán és őszén újabb hasonló turnék követtek.

2018 őszén jelenik meg az együttes ötödik, INVISIBLE DARKNESS cimű albuma, amiről júniusban megjelent egy három számos online EP „Dancer from the dance” címmel; a címadó dalhoz pedig videoklip is készült.

A THE TROUSERS az elmúlt években a jelentős budapesti és vidéki klubok (A38, Expresszó…) és fesztiválok (Sziget, Volt, Hegyalja, SZÍN…) mellett rendszeresen játszik európai országokban is, megjárták Dániát, Belgiumot, Németországot, Ausztriát, Csehországot, Szlovákiát, Romániát, Szerbiát is. Felléptek a Black Stone Cherry (USA), a Peter Hook & The Light (UK), a The Blue Van (DK), a Peter Pan Speedrock (NL), a Honky (USA), az Atomic Bitchwax (USA) és a Barb Wire Dolls (GR) előtt. Itthon játszottak többek közt a Tankcsapdával, a Junkies-zal, a Supernemmel, a Kispál és a Borzzal, a Kiscsillaggal, az Anna & The Barbies-zal. Dalaikat rendszeresen játsszák itthoni netes rádiók és a Rádió Rock Magyarország.

A zenekar tagjai:

Kőváry Zoltán – ének, gitár

Locke Péter – gitár

Lázár András – basszus

Gulyás „Samu” Antal – dob

  

  

Linkek

Galériák

  • The Trousers
    2
  • MC50 (US), The Trousers

    29
  • Peter Hook & the Light (UK) 'Unknown Pleasures' - A Joy Division Celebration

    27

A helyszín