Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)
2022. február
13
vasárnap 20:00
Koncertterem

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)

  • Rock

Ez a várva-várt Slow Readers Club koncert új időpontja. Minden megváltott jegy érvényes! Sajnáljuk a kellemetlenséget...

Először Magyarországon Manchester következő indie fenoménja: (a) The Slow Readers Club a koronavírus miatt új időpontban mutatkozik be a budapesti közönségnek az A38 Hajón. Az NME által „a következő északi pop-erőműnek” titulált zenekar 2020. márciusában megjelent negyedik, The Joy of  the Return valamint ötödik, 91 Days in Isolation c. albumának bemutató turnéján érkezik hazánkba. 

  

Tehetségüket  már több nemzetközi turnén bizonyították: melankolikus, mégis  táncolható és himnikus, sötét power pop dalaik egyből belemásznak a  hallgató fülébe. Közelgő albumuk köz-és magánéleti témák széles spektrumára reflektál; a szerelem, az elidegenedés, a populizmus és az  algoritmusok vezérelte világ is megjelenik szövegeikben. Nyugat-Európa  klubjai és fesztiváljai után a manchesteri négyes készen áll rá, hogy a  mi régiónknak is bizonyítson. Európai turnéjuk utolsó állomásai  között szerepel Budapest, így már egy jól megedzett, bejáratott show  várja az A38 Hajón tartott koncert vendégeit.

A helyszín