Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)
október
25
hétfő 20:00
Koncertterem

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)

  • Rock

Az először 2020. április 27-re, majd 2021. április 22-re bejelentett koncert új időpontja. Minden korábban megváltott jegy érvényes!

Először Magyarországon Manchester következő indie fenoménja: (a) The Slow Readers Club a koronavírus miatt új időpontban, 2021. október 25-én mutatkozik be a budapesti közönségnek az A38 Hajón. Az NME által „a következő északi pop-erőműnek” titulált zenekar 2020. márciusában megjelent negyedik, The Joy of  the Return valamint ötödik, 91 Days in Isolation c. albumának bemutató turnéján érkezik hazánkba. 

  

Tehetségüket  már több nemzetközi turnén bizonyították: melankolikus, mégis  táncolható és himnikus, sötét power pop dalaik egyből belemásznak a  hallgató fülébe. Közelgő albumuk köz-és magánéleti témák széles spektrumára reflektál; a szerelem, az elidegenedés, a populizmus és az  algoritmusok vezérelte világ is megjelenik szövegeikben. Nyugat-Európa  klubjai és fesztiváljai után a manchesteri négyes készen áll rá, hogy a  mi régiónknak is bizonyítson. Európai turnéjuk utolsó állomásai  között szerepel Budapest, így már egy jól megedzett, bejáratott show  várja az A38 Hajón tartott koncert vendégeit.


Esemény a facebookon

A helyszín