A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)
2021. április
22
csütörtök 20:00
Koncertterem

Új időpont: The Slow Readers Club (UK)

  • Rock

A 2020 április 27-re bejelentett koncert új időpontja. Minden megváltott jegy érvényes!

Először Magyarországon Manchester következő indie fenoménja: (a) The Slow Readers Club a koronavírus miatt új időpontban, 2021 április 22-én mutatkozik be a budapesti közönségnek az A38 Hajón. Az NME által „a következő északi pop-erőműnek” titulált zenekar 2020. márciusában megjelent negyedik, The Joy of  the Return c. albumának bemutató turnéján érkezik hazánkba. 

Csatlakozz a Facebook-eseményhez!

  

Tehetségüket  már több nemzetközi turnén bizonyították: melankolikus, mégis  táncolható és himnikus, sötét power pop dalaik egyből belemásznak a  hallgató fülébe. Közelgő albumuk köz-és magánéleti témák széles spektrumára reflektál; a szerelem, az elidegenedés, a populizmus és az  algoritmusok vezérelte világ is megjelenik szövegeikben. Nyugat-Európa  klubjai és fesztiváljai után a manchesteri négyes készen áll rá, hogy a  mi régiónknak is bizonyítson. Európai turnéjuk utolsó állomásai  között szerepel Budapest, így már egy jól megedzett, bejáratott show  várja az A38 Hajón tartott koncert vendégeit.

A helyszín