Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink. Részletek

The Slow Readers Club (UK)

The Slow Readers Club (UK)

The Slow Readers Club (UK)
április
27
hétfő 20:00
Koncertterem

The Slow Readers Club (UK)

  • Indie

Először Magyarországon Manchester következő indie  fenoménja: (a) The Slow Readers Club április 27-én mutatkozik be a  budapesti közönségnek az A38 Hajón. Az NME által „a következő északi pop-erőműnek” titulált zenekar márciusban megjelenő negyedik, The Joy of  the Return c. albumának bemutató turnéján érkezik hazánkba. 

Csatlakozz a Facebook-eseményhez!

  

Tehetségüket  már több nemzetközi turnén bizonyították: melankolikus, mégis  táncolható és himnikus, sötét power pop dalaik egyből belemásznak a  hallgató fülébe. Közelgő albumuk köz-és magánéleti témák széles  spektrumára reflektál; a szerelem, az elidegenedés, a populizmus és az  algoritmusok vezérelte világ is megjelenik szövegeikben. Nyugat-Európa  klubjai és fesztiváljai után a manchesteri négyes készen áll rá, hogy a  mi régiónknak is bizonyítson. Lemezbemutató turnéjuk utolsó állomásai  között szerepel Budapest, így már egy jól megedzett, bejáratott show  várja az A38 Hajón tartott koncert vendégeit.

A helyszín