The Poster Boy lemezbemutató, Cloudsurfers (NL)

The Poster Boy lemezbemutató, Cloudsurfers (NL)

The Poster Boy lemezbemutató, Cloudsurfers (NL)
november
10
péntek 19:30
orr stúdió

The Poster Boy lemezbemutató, Cloudsurfers (NL)

  • Indie
  • Pop
  • Rock

The Poster Boy

A The Poster Boy ötlete 2011 nyarán, egy közös sörözés alkalmával pattant ki a budapesti zenei színtér három kulcsfigurája, Poniklo Imre (amber smith), Mayer R. Noel (The Walrus) és az amerikai Michael Zwecker (ex-Kispál és a Borz) fejéből; a három barát egy közös projekt gondolatával játszadozott, ám azt talán ők maguk sem gondolták volna, hogy alig pár hónap múlva már nagylemezt jelentetnek meg.
2012 júliusában jelent meg a zenekar első, fizikai formátumban is kapható kiadványa, a Melody, méghozzá két külföldi kiadó, a berlini Firestation Records és a barcelonai Bell Boy Productions gondozásában. Második albumuk, a “Bonjour, C’est Pop Deux” 2014 elején Fonogram-díjat nyert,
majd a harmadik lemez 2017-ben látott napvilágot “On the Count of Three” címmel.
A szeptember 22-én megjelent negyedik, “Hooks” című lemez már 2021 óta készült. Az albumon 8 dal található, amik rövidségükben és slágerességükben a “Melody”-ig nyúlnak vissza. Ezen az albumon a zenekar klasszikus témákat dolgoz fel: az ébredést és a szerelmet, a fájdalmat és a veszteséget, a szépséget és az örömöt. Ez összegzését adja azoknak az éveknek, amelyek során a zenekar és mindannyian átéltük a COVID szorongás és lezárás közös traumáját.


Cloudsurfers (NL)

  

A Cloudsurfers egy energikus holland garage punk zenekar Nijmegenből. A 2021-es debütáló albumuk, a Don’t Know What Hit Me megjelenése után a Cloudsurfers 2022-ben több mint 50 koncertet adott, köztük olyan nagy fesztiválokon, mint a Paaspop, a Vestrock és a Zwarte Cross. Időközben felvették második albumukat, a Subhuman Essence-t.

A koncert a LivEurope támogatásával valósult meg.

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió