The Night Flight Orchestra (SE), Black Mirrors (BE)

The Night Flight Orchestra (SE), Black Mirrors (BE)

The Night Flight Orchestra (SE), Black Mirrors (BE)
december
11
kedd 19:45
Koncertterem

The Night Flight Orchestra (SE), Black Mirrors (BE)

  • Pop
  • Rock

A viharosan erős, dallamos, sodró és felpörgető rockjáról híres kiváló svéd együttes, amelynek tavalyi Amber Galactic című slágerét svéd Grammy-díjra jelölték, új lemezét bemutató nagyszabású európai turnéján Budapestet is eléri, hogy egy igazán ütős koncertet adjon!

Esemény a facebookon

The Night Flight Orchestra (SE)

Nyáron új lemez, decemberben koncert Budapesten!

Szűk egy évvel a The Night Flight Orchestra tavalyi, meglepetést okozó és nagy sikerű, Svéd Grammy díjra jelölt Amber Galactic albumának megjelenése, és az azt követő lélegzetelállító november/decemberi európai turnéja után a Soilwork éléről jól ismerhető Björn “Speed” Strid énekes vezette supergroup máris bejelentette, hogy befejeződtek a munkálatok a svéd progressive rock csapat várva várt következő albumán, melyet Sometimes The World Ain't Enough címre kereszteltek.

Az új anyagot év végén turnéra viszik, melynek budapesti állomása december 11-én lesz az A38 hajón. Björnék előtt a turnén a Black Mirrors vezeti fel az éjszakát.

Az album 2018. június 29-én érkezik a Nuclear Blast gondozásában, 12 vadonatúj szerzeménnyel. A limitált kiadás és a bakelit verzió egy exkluzív bónusz dallal bővül, a japán kiadás pedig egy 14. számot is tartalmaz.

A 2017-es Amber Galactic-hez hasonlóan ez a lemez is két különböző borítóval érkezik a sima és a limitált kiadáshoz.

Sometimes The World Ain't Enough
01. This Time
02. Turn To Miami
03. Paralyzed
04. Sometimes The World Ain't Enough
05. Moments Of Thunder
06. Speedwagon
07. Lovers In The Rain
08. Can't Be That Bad
09. Pretty Thing Closing In
10. Barcelona
11. Winged And Serpentine
12. The Last Of The Independent Romantics
Limited edition digipack CD & Vinyl bonus track:
13. Marjorie

Japanese bonus track:
14. Pacific Priestess

A Sometimes The World Ain't Enough lemez produkciójért ismét maga a zenekar felelt, a felvételek pedig Svédországban zajlottak a olyan helyeken mint a Handsome Hard Music / Larsson Music Studio, illetve a  Nordic Sound Lab. A banda gitárosa Sebastian Forslund felelt a keverésért, a maszterelésre pedig Thomas ”Plec” Johansson kerített sort a The Panic Room-ban.

A helyszín