The Cliff band - Backstage az erdő - lemezbemutató, Küszöb

The Cliff band - Backstage az erdő - lemezbemutató, Küszöb

The Cliff band - Backstage az erdő - lemezbemutató, Küszöb
október
1
vasárnap 19:00
Tetőterasz

The Cliff band - Backstage az erdő - lemezbemutató, Küszöb

  • Pop
  • Rock

"Hatalmas örömünkre végre elkészült az első albumunk a Backstage az erdő, amit október elsején be is mutatunk nektek! Nagyon nagyon várunk titeket és a koncertet, hogy együtt bejárjuk az erdőt, amit az elmúlt évben teremtettünk. A hét új dal mellett természetesen játszunk majd mindenféle jó Cliff dalokat az erdő előttről is. Kedvenc fúvósunk, Tomcsik Zoltán is csatlakozik trombitán! 

Mindig is szerettük volna kreatív szövegekké és dallamokká gyúrni a valóságot magunk körül, így hát megalkottunk egy sziklaszirtet, ami ennek otthont ad: ez a The Cliff band. Itt kizenéljük magunkból a feszültséget, elénekeljük mit dobott éppen az élet, megbeszéljük az apró fontosságokat, csendes melankóliában vagy üvöltő stenkben.

Dallamokkal jobb minden is, így megpróbálunk olyanokat írni, amik az élet sok-sok különböző jelenetében szólhatnak. A villamosról esős várost bámulók fülében, az éjszaka Balatonra utazós autó kissé recsegő hangszóróin, vagy a kerti party közepére kivonszolt hifi-n. Így pár percre mindig együtt táncolhatunk a sziklaszirtünkön.

Az estét nyitja, a hangulatot megalapozza a szintén gödöllői, csodálatos: Küszöb zenekar.

 A Küszöb Zenei Egység egy feltörekvő egzisztencialista pop-rock zenekar. Hajlamosak vagyunk a megfelelő körülmények között ugrálásra vagy a tánc egyéb ősi megnyilvánulásaira ösztönözni a minket hallgatókat. Sokszínűségünket népes mivoltunk is tovább erősíti, zenekarunk a könnyűzene gödöllői kisgömböceként minden elébe kerülő hangszert felfalt már, hogy aztán vadakat terelő hangmérnök legyen a talpán, aki azt mind megzabolázza."

Kapunyitás: 18:30

Kezdés: 19:00

Ha hangolódnátok Spotifyon:

Cliff Spotify

The Cliff band Spotify:  https://open.spotify.com/artist/4vJIoeX8bf1BJb9kiW4Qxk?si=hPXKJStfS7OuP4jxzFE7Ag 

Küszöb Spotify

Küszöb Spotify:  https://open.spotify.com/artist/5eLolZ11oN0D5aFUGn1nAF?si=9z7saCovRESMPfyYKQGMIQ

Esemény a facebookon

A helyszín