The BlackBirds

The BlackBirds

The BlackBirds
március
5
szombat 20:00
Koncertterem

The BlackBirds

  • Pop
  • Rock

A THE BLACKBIRDS néhány hónapja játszotta le 1000. élő Beatles Show műsorát és idén ünnepli 18. születésnapját. A közelmúltban megjelent Beatles film - a GET BACK - hangulatát megidézve, ezen az estén azokat a dalokat hallhatja élőben a közönség, melyeket a Beatles a fennállásuk utolsó 1-2 évében írt és vett lemezre.

A már jól megszokott korabeli hangszerek, a pszichedelikus fellépőruhák és az autentikus Beatles-hangzás most is garantált!

The BlackBirds

2004-ben  alakult Beatles Tribute zenekar. Túl vannak közel 1000 koncerten. Első  magyar zenekarként kaptak meghívást a Liverpooli Beatles Fesztiválra,  ahol a Top 5 zenekarba sorolták őket. Rendszeresen játszanak külföldön,  jártak Kanadában is. Budapesti törzshelyük az A38 hajó. Találkoztak  személyesen Paul McCartneyval és Ringo Starral is! 2015-től az Egri Road  Beatles Múzeum és a VOX erősítők hivatalos partnerei. Céljuk a hatvanas  évek Beatles koncert-feelingjének felidézése, a Beatles dalainak  autentikus, de a mai igényeknek megfelelő megszólaltatása színpadon,  korabeli hangszerekkel és erősítőkkel.

Linkek

Galériák

  • Beatles farsang az A38 Koncerttermében a The BlackBirds-szel!

    26
  • The BlackBirds - Let It Be & Abbey Road vonósokkal és fúvósokkal

    11

A helyszín