Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

The BlackBirds

The BlackBirds

The BlackBirds
február
21
péntek 19:45
Koncertterem

The BlackBirds

  • Rock

Psychedelic Beatles Songs by The BlackBirds – A Beatles varázslatos világa!

A THE BLACKBIRDS zenekar már 16 éve tartja életben a Beatles dalokat színpadon. Teszi ezt nem csak Magyarországon, hanem világszerte; Liverpooltól Kanadáig.

Az autentikus megszólalás, a korabeli hangszerek és a végtelen Beatles-imádat minden fellépésük elengedhetetlen része.

A legnagyobb slágerek mellett időnként a kevésbé ismert, koncerteken ritkábban hallott dalokat is előveszik, hiszen a Beatlesnek volt egy ilyen világa is: ez a pszichedelikus világ, ahol a kaleidoszkóp szemű lányról, az újságpapír taxiról, az üveghagymáról és a rozmárról énekeltek. A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a BEATLES zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni. A THE BLACKBIRDS pszichedelikus Beatles műsorában nem csak a jól ismert dalok, hanem rengeteg dögösebb és érdekesebb szám is helyet kapott (pl.: I Am The Walrus, Lucy in the Sky with Diamonds, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I've Got A Feeling stb.)

A THE BLACKBIRS LIVE BEATLES SHOW most ezt a varázslatos világot mutatja meg az A38 koncerttermében 2020. február 21-én pénteken.

The BlackBirds

2004-ben  alakult Beatles Tribute zenekar. Túl vannak közel 1000 koncerten. Első  magyar zenekarként kaptak meghívást a Liverpooli Beatles Fesztiválra,  ahol a Top 5 zenekarba sorolták őket. Rendszeresen játszanak külföldön,  jártak Kanadában is. Budapesti törzshelyük az A38 hajó. Találkoztak  személyesen Paul McCartneyval és Ringo Starral is! 2015-től az Egri Road  Beatles Múzeum és a VOX erősítők hivatalos partnerei. Céljuk a hatvanas  évek Beatles koncert-feelingjének felidézése, a Beatles dalainak  autentikus, de a mai igényeknek megfelelő megszólaltatása színpadon,  korabeli hangszerekkel és erősítőkkel.

Linkek

Galériák

  • Beatles farsang az A38 Koncerttermében a The BlackBirds-szel!

    26
  • The BlackBirds - Let It Be & Abbey Road vonósokkal és fúvósokkal

    11

A helyszín