Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon nem fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt. Csütörtökön 11:00-től várjuk ismét vendégeinket!

The Biebers

The Biebers

The Biebers
február
27
kedd 14:00
Koncertterem
  • Elektronikus
  • Pop

A 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay.

 
 

Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón.
Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt.

2015-ben résztvettek a Nagy-Szín-Pad! versenyen, játszottak Robbie Williams és az Imagine Dragons budapesti koncertein és megjelent a zenekar nevét viselő első ‘The Biebers’ nagylemezük, melyet az A38 hajón mutattak be teltház előtt, de még csak angol nyelvű dalokat tartalmazott. A 2017 tavaszán megjelent ‘Vár a Holnap’ című lemezük már csak magyar nyelven íródott és közreműködik a lemezen Herrer Sári, Fluor és Mc. Kemon is.
A népszerű koncerzenekar pár éve már minden fontos zenei fesztiválon és eseményen résztvesz, hiszen a The Biebers legnagyobb erőssége élőben az az energia, mellyel minden egyes koncerten leveszik a lábáról a közönséget!

Akusztikus formációban 2014 óta nem álltak színpadra, így most négy év után újra előveszik kedvenc dalaikat áthangszerelt formában, hogy lenyűgözzék az Akusztik közönségét!

Esemény a facebookon

A helyszín