Akusztik tévéfelvétel

The Biebers

A 2012-ben alakult The Biebers hatfős csapata alkotja az ország legkúlabb bandáját. Eleinte senki sem tudta, hogy ki áll a The Biebers mögött, pedig a zenei projekt olyan slágereket alkotott mint a Sorry, a Dance vagy a Stay.

 
 

Még akkor sem volt publikus a névsor, amikor a Sorry lett az év hazai modern pop-rock hangfelvétele a Fonogram-díjkiosztón.
Később kiderült, hogy Puskás Peti és testvére, Puskás Dani is az alapítók között van, és még néhány tag neve kiszivárgott a sajtóban és a koncertek alatt.

2015-ben résztvettek a Nagy-Szín-Pad! versenyen, játszottak Robbie Williams és az Imagine Dragons budapesti koncertein és megjelent a zenekar nevét viselő első ‘The Biebers’ nagylemezük, melyet az A38 hajón mutattak be teltház előtt, de még csak angol nyelvű dalokat tartalmazott. A 2017 tavaszán megjelent ‘Vár a Holnap’ című lemezük már csak magyar nyelven íródott és közreműködik a lemezen Herrer Sári, Fluor és Mc. Kemon is.
A népszerű koncerzenekar pár éve már minden fontos zenei fesztiválon és eseményen résztvesz, hiszen a The Biebers legnagyobb erőssége élőben az az energia, mellyel minden egyes koncerten leveszik a lábáról a közönséget!

Akusztikus formációban 2014 óta nem álltak színpadra, így most négy év után újra előveszik kedvenc dalaikat áthangszerelt formában, hogy lenyűgözzék az Akusztik közönségét!

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.