Tej lemezbemutató, Drastik Putto

Hazád első és egyetlen szubpop zenekarának lemezbemutató koncertja. A lemez címe: Pénztelenség Sikertelenség Csillogás. Megjelenés: április tizenvalahány. A zenekar öttagú. Az énekesen kívül mind képzett zenész és büntetlen előéletű. ORI-engedélyszám: 0563-17776-225667. A zenekar vendége a csodálatos Drastik Putto.

Tej

A Tej saját bevallása szerint és a rádiós lejátszásai alapján is rádióbarátságtalan popzenét játszik, immár 5 éve. Manapság szubpopnak is nevezik magukat. A tény viszont az, hogy a Pálinkás Tamás (ex-Isten Háta Mögött) vezette ötös végre megjelenteti első nagylemezét, összefoglalva az elmúlt időszakot. Lemezük címe nem is lehetne találóbb: Pénztelenség Sikertelenség Csillogás. Idéznénk a zenekart: "ha nem arra vagy kíváncsi, hogy mi van a városban, hanem arra, hogy mi van benned, csatlakozz a Tej rajhoz."

Drastik Putto

A Drastik Putto „szürreál pop” formációt Mihalik Ábel (Kispál és a Borz, ex-Kiscsillag) 2012 elején hozta létre. Szinte azonnal stúdiómikrofont ragadott, és az énekhangja mellett a basszusgitárját is elővette. A Bosszúból galamb című lemez nagy port kavart, hiszen a Zeneakadémiát végzett dobművész minden egyes szólamot maga játszott fel rajta, önállóan írt dalait sikerre hangolva ezzel. Később viszont olyan elismert zenészeket gyűjtött maga mellé, mint Csókás Zsolt (Kéknyúl Hammond Band), Bubenyák Zoltán (Back II Black), Borbély Mátyás (Mr. Moodburn) és Papp Csaba (Odett), akik azóta is a zenekar törzsét alkotják. Már látható az első klip, ősszel pedig az új albumra pöröghet a közönség.

Tagok:
Mihalik Ábel - ének (ex Kispál és a borz, Kiscsillag)
Bubenyák Zoltán - billentyű (Back 2 Black)
Borbély Mátyás - basszusgitár (Mr Moodburn)
Csókás Zsolt - gitár (Kéknyúl)
Papp Csaba - dob (Odett)

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.