Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink, az A38 Hajó egyik helyszíne sem tud közönséget fogadni.
Nagy erőkkel dolgozunk az érintett eseményeink újraütemezésén. A legfontosabb mindenki egészségének védelme, vigyázzatok magatokra és egymásra!

Szivák x Wágner, Lugosi Dani akusztik

Szivák x Wágner, Lugosi Dani akusztik

Szivák x Wágner, Lugosi Dani akusztik
augusztus
5
szerda 20:00
Tetőterasz

Szivák x Wágner, Lugosi Dani akusztik

  • Pop

Elmondhatatlanul vártuk már, mikor állhatunk újra színpadra és örömzenélhetünk Nektek! Ez a nap nem más, mint augusztus 5. és a helyszín a csodás A38 tetőterasz. Gyertek el, énekeljünk és koccintsunk egész este! 

Szivák x Wagner

A párost a jó hangulat, a modern slágerek kreatív hangszereléssel történő újragondolása jellemzi. A duó jelleg ellenére, koncertjeiken jelen van akusztikus-, elektromos gitár, zongora, ukulele, kazoo, shaker, és természetesen a két énekhang.

Szivák Zsolt 2012-ben a VOLT fesztivál hangja. 2013-tól a Cloud 9 formáció énekese, amely mára Magyarország egyik legmodernebb zenekarává vált.

Wagner Emil öt éves kora óta foglalkozik zenével, a hegedűtől kezdve a basszusgitárig megannyi hangszeren játszik. Több mainstream nagyzenekarban és megannyi akusztikus formációban megfordult, jelenleg a Talk2night zenekar oszlopos tagja.


Lugosi Dani

Lugosi Dániel neve már ismerősen csenghet a Polytrip zenekarból. Személyesebb, egyszálgitáros előadásban hallhatjátok saját magyar nyelvű szerzeményeit, és kompozícióit! Néha egyszerű, néha meglepő, mulatságos és keserű, szürreális és valós dolgokat boncolgat.

Fellépők

A helyszín