Stereo Swing feat Szűcs Gabi, Pankastic, Savoy Garden Táncstúdió

A koncertteremben lesz megtartva

Őrületes tavaszi este táncosokkal és hatalmas bulizenével! Gyere és tombold ki magad a nyár legjobb Parov Stelar és a Tape Five zenéi által inspirált remek csapat koncertjére. Előtte fellép a Pankastic és a Savoy Garden Táncstúdió!

Stereo Swing feat. Szűcs Gabi

A Stereo Swing az első hazai electro-swing formáció. Énekese a Fonogram-díjas swingénekesnő: Szűcs Gabi. Parov Stelar és a Tape Five zenéi által inspirált csapat saját dalokkal, egy fantasztikus albummal és két toplistás slágerrel, számos fellépéssel, fesztiválmeghívásokkal büszkélkedhet. Legismertebb daluk, a Big City Dandy, három hétig volt az MR2 Petőfi rádió top 10 legtöbbet játszott felvétele. a  legújabb pedig a Bug Eyed Betty, éppen most debütált a nagyközönség előtt!  

A koncert megvalósulását az NKA támogatta.

Pankastic

A PANKASTIC! már fennállásának első éve után kimagasló sikereket ért el. Üde színfoltként tűntek fel a magyar könnyűzenei palettán, már első koncertjük is teltházas volt a Budapest Jazz Clubban, ahol azóta is rendszeresen szerepelnek. A zenekar gyümölcsöző munkát folytat Kálmán Tamás zeneszerző és dalszövegíróval, aki több neves hazai előadó slágerét is jegyzi. Eredeti stílusukat, mely a legendás francia származású amerikai gitárvirtuóz, Django Reinhardt által képviselt Manouche Swing zenét a jazz és pop zenével egyedien ötvözi, Django Pop-nak nevezték el. A zenekar énekesnője Pálmai Panna, akit eredeti hangszíne mellett a közönséget minden alkalommal felpezsdítő derűs, energikus előadásmódja jellemzi. 2015 újabb sikereket jelentett a zenekarnak, hiszen az “A Dal” című műsorba beküldött „Kicsi a világ, de nagy világ”című szerzeménnyel több, mint háromszáz nevező közül bekerültek a legjobb harminc közé, majd a középdöntőbe is tovább jutottak. 2015-ben a zenekar első kislemeze is megjelent.  Az album turnéja január 20-án a Művészetek Palotája Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermében zárult 1.400 néző előtt, ahol a Pankastic! saját  szerzeményeit a Budafoki Dohnányi Zenekarral adta elő, olyan neves előadók mellett, mint Hajós András, Szirtes Edina Mókus, Micheller Myrtill és a francia-kanadai Tcha Badjo zenekar. 2015 decemberében vették fel közös dalukat Oláh Gergővel, melyet számos zenei tv csatorna és rádió is sugároz. A zenekar többször aratott hangos sikert külföldön is. Első nagylemezüket a MOM Kulturális Központban mutatták be.  A Pankastic! rendszeresen koncertezik fesztiválokon, budapesti és vidéki klubokban.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.