Stavroz (BE ), Daniel Santiago, Daniel Ban (Pure Lust)

Stavroz (BE ), Daniel Santiago, Daniel Ban (Pure Lust)

Stavroz (BE ), Daniel Santiago, Daniel Ban (Pure Lust)
szeptember
22
csütörtök 20:00
Koncertterem

Stavroz (BE ), Daniel Santiago, Daniel Ban (Pure Lust)

  • Elektronikus
  • Pop

  

Nappal álmodós, lüktető, elszállós képek, amiknek épphogy csak a kontúrját adja meg a zene, de pont ennyi is kell. Minimál elektronika finoman keverve akusztikus, hangszeres elemekkel. Városból kimenekülős csordogáló vibe, tökéletes aláfestés bármihez: erdőben elveszéshez, tengerpartra kifekvéshez, éjszakai végtelen autókázáshoz. Az egyik pillanatban még épp, hogy 2 apró hangot hallasz, a következőre meg felépült a teljes, harmonikus dallam. Járatlan elektornikus zenei utakat kutat a Stavroz, és milyen jó, hogy ezt teszi! Nem véletlen, hogy a „legjobb producer” és a „legjobb feltörekvő előadó” kategóriát is bezsebelte a belga elektronikus díjátadon. Ha Stimming, vagy Nicolas Jaar szettjét imádtad, képzeld el azt felöltöztetve zenekari köntösbe, és szinte le sem kell írnunk: találkozunk a Hajón a szeptemberben!

Stavrozt alkotó négy barát, akik Európa szívéből, a kompromisszumok földjéről származnak, Flandria keleti részén találtak egymásra. Megalakulásakor IJsbrand De Wilde és Gert Beazar főként a DJ-szettek lejátszására és olyan zene létrehozására összpontosított, amelyben szerettek világokat ütköztetni. Csak néhány évvel később összejöttek Maxim Helincks-szel és Pieter De Meesterrel, hogy DJ-tevékenységüket egy fellépő zenekarra bővítsék, és továbbra is a nem járt utakat keresték az elektronikus zenében.

Lélekkel teli táncestek ötletéből pattant ki a koncepció, amivel Dániel Santiago és Dániel Bán útnak indították a Pure Lustot.
Mély, regélős történekkel körülfont talp alá valóval hoznak színt a hazai és nemzetközi szcéna berkeibe és, hogy biztos legyen a tánc.

     

A koncert az Újbuda Jazz Fesztivál keretében kerül megrendezésre.

Galéria

A helyszín