A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

Starset (US)

Starset (US)

Starset (US)
február
27
csütörtök 19:30
Koncertterem

Starset (US)

  • Rock

A Downplay-énekes Dustin Bates és űrhajós zenekara új nagylemezét mutatja be grandiózus turné keretében, mely során végre térképükre kerül a magyar főváros is.

Esemény a facebookon

Galéria

Starset (US)

A Downplay-énekes Dustin Bates és űrhajós zenekara soron következő, ősszel megjelenő negyedik nagylemezét mutatja be egy grandiózus turné keretében, mely során végre térképükre kerül a magyar főváros is. A Dr. Aston Wise legendájára épített ohiói zenekar elképesztően termékeny éveit éli: 2014-ben megjelent első lemezük, a Transmissions bombasikere után 2017-ben jelentkeztek újra stúdióalbummal. A Vessels-ben annyi potenciál volt, hogy újrahangszerelt felvonás is született belőle: a tavalyi 2.0-változat után 2019 őszén pedig új fejezet nyílik a zenekar életében. Szeptember 13-án érkezik a Starset negyedik, Demonstrations Initiate c. lemeze, amit már kellően behallgatva-betanulva élvezhetünk a februári bemutatón. Magyarországi debütálás lévén pedig biztosak lehetünk benne, hogy az új album dalai mellett a zenekarnak világhírnevet hozó korai slágerekre is megmozdul majd a Hajó. Öveket becsatolni és szkafandereket előkészíteni, földöntúli energiák érkeznek Budapestre 2020 februárjában!

Linkek

A helyszín