Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

Új dátum: SOEN (SE)

Új dátum: SOEN (SE)

Új dátum: SOEN (SE)
2022. szeptember
17
szombat 20:00
Koncertterem

Új dátum: SOEN (SE)

  • Metál

Nagysikerű koncertjét követően visszatér a Hajóra az egykori Opeth dobos, Martin Lopez zenekara, a Soen! A svéd progresszív metál-zenekar ismét forró klubhangulatot teremt a hajógyomorban! 

Bár  többen szeretnek rá szupergroupként hivatkozni, a Soen sokkal inkább egy  alkotói kollektíva, semmint egy szenzációhajhász csoportosulás: mi sem  bizonyítja ezt jobban, minthogy az egyébként 2004-ben megalapított  zenekar első életjelére is hat évet kellett várni. A Tool, a Porcupine Tree, a Pink Floyd és a Muse hatásait saját tapasztalataikkal  kiteljesítő zenekar a Ghost Reveries után kiszálló Martin Lopez köré  épül, korábban pedig az a Steve Di Giorgio volt a ritmusszekció másik  tagja, aki a Death, a Testament és a Sadus jóvoltából is mindmáig az  egyik legnagyobb hatású basszusgitáros a műfaj történetében. Persze az  elmúlt hét évben több tagcsere is végbement az immáron négy nagylemezt  kiadó zenekar soraiban - akik nemcsak a kiadók, hanem a lemezfelvételek  tekintetében is minden alkalommal a progresszív rock/metal színtér  legmeghatározóbb szereplőivel dolgoztak -, azonban saját hangzásuk  törékenysége, sokszínűsége csak még erősebb karakterre tehetett szert az  új tagok jóvoltából. Nagysikerű 2019 -es első budapesti koncertjét követően a Soen, napjaink egyik legizgalmasabb progresszív metalzenekara végre ismét a hajón!

A helyszín