Slum Village (US), bongor

Slum Village (US), bongor

Slum Village (US), bongor
április
13
csütörtök 20:00
Koncertterem

Slum Village (US), bongor

  • Hiphop, Funk, Soul

Slum Village (US)

Felhőpuha beatek, okos szövegek és szétáradó lazaság. A jazzy hip-hop történelem egyik legkultikusabb csapata csempész egy estényi Detroitot az A38 fedélzetére.

 

A legjobb emberek, a legjobb helyen és a legjobb időben. J Dilla, T3 és Baatin a detroiti rap aranykorának számító ‘90-es években találtak egymásra és alapították meg a Slum Villaget. Kevés banda mondhatja el magáról, hogy akkora nevek vendégeskednek a lemezén, mint D’Angelo, Q-Tip, Busta Rhymes, Kanye West vagy ODB. Bár a csapat felállása változott - Dilla és Baatin halála után -, a smooth, jazz közeli beatek és az akadálytalanul csordogáló flow maradt, tökéletes ellenpontjaként a mai trap előadóknak.

 

bongor

A Mr. - elnézést kér ha a lábára lépnek - Gengszter elregéli nektek helyenként trágár, máskor vulgáris, olykor pedig intellektuálisan gusztustalan meséit.

Végre megtudhatjátok, hogy van-e élet a halál vagy a hitel után, vagy hogy bongornak lett-e pont annyi humora, amennyi trauma érte! Tartsatok vele ebben az eksztatikus audiovizuális transzélményben, testestül-testestül!

  

Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

A20 ≋ 20 years 20 nights ≋

Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főerére. A húsz évet húsz estével ünnepeljük. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúl...