Programjaink a jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak. Ezek mellett kiemelten javasoljuk mindenki számára a maszkhasználatot is.

Simó Annamária - vendég: Müller Péter “Sziámi”

Simó Annamária - vendég: Müller Péter “Sziámi”

Simó Annamária - vendég: Müller Péter “Sziámi”
szeptember
6
hétfő 12:00
Koncertterem

Simó Annamária - vendég: Müller Péter “Sziámi”

  • Pop

Simó Annamária előadóművész, Székelyudvarhely "hangja", 2017-ben ő lett az "Erdély Legszebb Dala" verseny győztese. Dalait a mai napig játsszák a székelyföldi magyar rádiók és televíziók. Zenekarával nemzetközi fesztiválok rendszeres fellépője. 2019-ben hatalmas megtiszteltetés volt számára a DAC MOL Arénában elénekelni a "Nélküled" című himnuszt, amelyet azóta több százezren tekintettek meg a videómegosztó portálokon.

Az énekesnő egy szerencsés találkozásnak köszönhetően ismerte meg Rakonczai Viktort, akivel közös munkájuk eredményeként napvilágot látott az "Egyetlenegy" című dal. Viktor Artisjus-, Emerton- és Fonogram-díjas zeneszerző, zongorista. A felvétel további közreműködője Pál István 'Szalonna', Liszt Ferenc-díjas magyar népzenész, érdemes művész, a Magyar Állami Népi Együttes művészeti vezetője, többek között Emerton-, Artisjus-, Fonogram- és Prima Primissima Közönségdíjas előadó, aki 2010-ben megkapta a Magyar Köztársasági Ezüst Érdemkeresztet is.Esemény a facebookon

A helyszín