Shortparis (RU)

Shortparis (RU)

Shortparis (RU)
február
17
szombat 20:00
Koncertterem

Shortparis (RU)

  • Punk

Többszörösen formabontó dark electro produkció tér vissza az A38 Hajóra: a koncertek és színházi előadások közötti falakat lebontó szentpétervári Shortparis!

   

Esemény a facebookon

Shortparis (RU)

Többszörösen formabontó dark electro produkció tér vissza Budapestre: a koncertek és színházi előadások közötti falakat lebontó szentpétervári Shortparis lép fel az A38 Hajó Hajón. Ez az orosz zenekar jólesően irracionális világa tényleg nem ismer határokat: dance groove-okra alapuló dalaikban van minden a disszonáns elektronikától a post-punkon keresztül a falzettes sanzonokig. 

2012-es alakulásuk óta "az orosz lélek labirintusának hanyatló esztétikáját" képviselik anyanyelvükön, francia és angol dalszövegekkel is. Eddigi két nagylemezük olyan szabadszellemű és transzcendált világba visz el, ami nívós európai színpadokig repítette a szentpétervári avantgárd produkciót. Nálunk utoljára 2017-ben a Robotban jártak, így már kíváncsian várjuk, hogy szólal meg és hogy mutat ez a monumentális világ a Room 041-ben. Az A38 Hajó az európai tehetségek nemzetközi mobilátását segítő Liveurope támogatásával valósítja meg a koncertet.

Linkek

Galériák

  • Shortparis (RU)

    21
  • Shortparis (RU)

    29

A helyszín