SBP4 (RU)

SBP4 (RU)

SBP4 (RU)
március
19
vasárnap 20:00
Koncertterem

SBP4 (RU)

  • Pop
  • Rock

  

Az SBP4, amelynek rövidítése oroszul "a legnagyobb prímszám"-ot jelenti, 15 év alatt a balti országok, Európa, Ázsia és Dél-Afrika indie kedvencévé vált.

Elektronikus zene groove-val, energiával és erővel, de akadozásokkal és szabálytalanságokkal is. Nincsenek egyszerű ritmusok vagy mintahangok. Koncepciós odüsszea, amely számos műfajba belemerül az út során. Színes kollázsok, ritmusok, hip-hop szünetek, funk gitár, diszkó basszusgitár, női háttérének, pszichedelikus bridge-ek – mindez az engedetlenség fesztiválja.

Az SBP4 együttes bemutatja „Nem maradt semmi sem” című új albumát. A lemezen szereplő dalok nagy részét most először lehet majd élőben hallani, mellettük nagysikerű régebbi rdalokat és ritkán hallott vad kompozíciókat.

Fájdalmas zene, azoknak, akiknek fájdalmai vannak. Mondjuk együtt nemet a háborúra!

„...a választék gazdagságával a csoport legjobb albumának tűnik” (Alexander Gorbacsov, New Music channel)

„... az ősz legjobb lemeze azoknak, akik arról akarnak beszélni, hogy mi történik” (Sofja Vorobjova, Meduza)

„A legerősebb orosz nyelvű album 2022-ben” (Nikolaj Grunin, Signs of Life csatorna)

"A Nem maradt semmi sem úgy tűnik, valami hozzáadhat az életedhez, és visszhangozhat veled, függetlenül attól, hogy hol vagy most, és mennyit változott az életed 2022-ben" (The Flow)

„De a legértékesebb a „Nem maradt semmi sem”-ben, hogy segít valahogy túlélni a múlt elvesztése miatti fájdalmat” (Nikolaj Ovcsinnyikov, A falu)

Esemény a facebookon

A helyszín