Sauropoda, Echoes of Zoo (BE)

Sauropoda, Echoes of Zoo (BE)

Sauropoda, Echoes of Zoo (BE)
június
8
szerda 20:00
orr stúdió

Sauropoda, Echoes of Zoo (BE)

  • Jazz
  • Rock
  • Világzene, Népzene

Egy este, amelyen két remek zenekar sokrétű zenéje találkozik: a jazz, a progresszív rock, az avant-garde, az orientális zene, a dub, a rock, és még sorolhatnánk.

◎ Sauropoda ◎

A Sauropoda zenéje különböző stílusok, megközelítések: a jazz, a progresszív rock, avant-garde és orientális zenék találkozása. Hosszú, regényes szerzeményeikben jellemzően több tétel szólal meg, éles váltásokkal az egyes részek között. Sajátos, misztikus világaikat eltérő zenei eszközökkel teremtik meg. A zenekar játékos, kiszámíthatatlan és komplex. Archaikus, "álmaidból már ismerős" dallamok, erős hangzások mesélnek elmúlni képtelen konfliktusokról, az ősidők szörnyeiről vagy épp mítikus alakokról.

Krizbai Domokos - gitár

Vaszkó Zsolt - basszusgitár

Lukács Péter – dob


◎ Echoes of Zoo (BE) ◎

Az Echoes of Zoo egy egyedi hangzású zenekar, a közép-európai rock magas feszültségével és a nyugat-afrikai ütőshangszerek összetettségével, egy kis Dubbal fűszerezve, mind a punk attitűddel játszott pszichedelikus jazz szolgálatában.


Az esemény a Liveurope támogatásával valósul meg.

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió
Studio Sessions

Liveurope 2022/2023

A Liveurope új páneurópai könnyűzenei együttműködés, amely az Európai Unió Kreatív Európa programja támogatásával és tizennégy európai klub, kulturális intézmén...