Elmarad - Sara Renar (HR), barbarastahl

Elmarad - Sara Renar (HR), barbarastahl

Elmarad - Sara Renar (HR), barbarastahl
április
30
vasárnap 20:00
kiállítótér

Elmarad - Sara Renar (HR), barbarastahl

 • Pop

Két nagyszerű díva egy ünnepi estén! Horvátország új üstököse, felfedezettje, csillaga, a mediterrán hangulatot páratlan szépséggel megidéző Sara Renar, valamint a budapesti underground pop szcéna sztárja, Barabara Stahl!  

Babé Sila

Stahl Barbarának az éneklés kislány kora óta jelen van az életében, a szerelem egyértelműen a 90-es évek soul díváival indult nála. Aretha Franklin, Chaka Khan, Whitney Houston és Sade személyes karizmája, az őszinte, érzelmektől túláradó dalai és a lélegzetelállító hangterjedelmei óriási hatással voltak rá.

Évekig tanult hegedülni, majd önszorgalomból megtanult gitározni, de az éneklés az, ami mellett végül letette a voksot, mely azóta is erősen meghatározza az identitását.

Barbara 2012-ben kezdett el hobbiszinten fellépni Havai Gábor társaságában, melyből született a mai napig működő akusztikus duójuk, amivel feldolgozásokat adnak elő Budapest népszerű klubhelyszínein. Ezen sikeren felbuzdulva indult el a saját zenei projekt megalkotása tehetséges zenészbarátokkal karöltve.

Dalai energikusak, az elektronika, az ambient és az r&b találkozásai, a nyugalom és a lüktető érzelmek szenvedélyes váltakozása jellemzi őket. Fő inspirációi Banks, Angel Haze, Abra és Sevdaliza.

Galériák

 • Babé Sila
  Babé Sila
  1
 • Mary Popkids 6. szülinapi koncert
  Mary Popkids 6. szülinapi koncert

  2016. január 29.

  35

A helyszín

kiállítótér