Samsara Boulevard, Heinczinger Mika

Samsara Boulevard, Heinczinger Mika

Samsara Boulevard, Heinczinger Mika
május
10
szerda 19:30
Tetőterasz

Samsara Boulevard, Heinczinger Mika

  • Világzene, Népzene

Egy különleges nyárindító koncerttel vár rád a megújúlt Samsara Boulevard zenekar, az A38 Teraszon.

Olyan zenei utazásra hívunk téged amely garantáltan kiragadja lelkedet és testedet is a hétköznapi rohanásból és visszavezet téged a belső legtisztább, ősi forrásodhoz, gyermeki örömökhöz és felszabadultsághoz.

A zenekarra jellemzően úgy repülhetsz a mantrák gyógyító világába hogy közben a tested akaratlanul is mozdulni fog az éltető ritmusokra és dallamokra.

Egyenesen a lélekhez szóló harmóniák, különleges énekdallamok és szövegek, melyek hallatán érezhetjük a sejtjeinkig hatoló tibeti és indiai kultúra misztikumát, az ősi természeti hangok és a magyar dalok gyógyító erejét is.

Az öt zenész–énekes sokéves zenei, hangterápiás pályája tapasztalatait felhasználva és beépítve a zene, az emberi hangok és a legősibb  hangszerek átrezgető, gyógyító erejét használva repítik el muzsikájuk segítségével a hallgatót belső nyugalmának, vagy éppen extázisának megismerése felé.

A koncerten ezúttal a hangutazáson túl, egy HOLISZTIKUS TÁNC élményben is részesülnek a résztvevők, sőt hallhattok jó néhány új dalt is a következő CD anyagából!

Meghívott Táncművészünk:

SCHÄFER KATALIN

Holisztikus Táncművész,

Művészetterápiás Coach

Az együttes tagjai:

MIHÓK WANITA:

gitár, ének, keretdobok, hangtálak.

SCHRENK JUDIT SATTWA:

ének, keretdobok, sansula, koshi.

KOVÁCS SÁRA DIZNA:

fuvola, fafuvolák, furulyák, melodika, keretdobok, ének

BORDÁS ZOLTÁN:

Dobok, ütőhangszerek

SZATMÁRI GYÖRGY DURE

Bass, Synthetic pads

A tökéletes hangzást Görög Attilának köszönhetjük!

samsaraboulevard.com

Várunk Benneteket szeretettel és forró ritmusokkal!

Samsara Boulevard


Az estet felvezeti Heinczinger Mika, a Misztrál zenekar tagja

  

Heinczinger Mika zeneszerző, dalnok, kortárs énekmondó, versek megzenésítője és előadója, a frissen Liszt Ferenc-díjjal kitüntetett Misztrál együttes alapító tagja.

A Misztrál és Mika repertoárjában is magyar és külföldi költők versei, valamint népdalfeldolgozások is szerepelnek. Megzenésítéseik forrása a magyar népzenei hagyomány, amelyet gyakran ötvöznek világzenei irányzatokkal, az ősiséget idéző motívumoktól a kortárs hangzású elemekig. A Misztrállal eddig tizenöt önálló lemezük jelent meg és számtalan fellépést tudhatnak maguk mögött a Kárpát-medencétől az Egyesült Államokig. Munkásságukat többek között Bartók Béla-díjjal, Balassi Bálint-emlékéremmel és Magyar Örökség-díjjal ismerték el. Mika legutóbbi önálló albuma Égigézők címmel 2017-ben jelent meg.


A helyszín