Sajnálattal értesítjük közönségünket, hogy a Kormány által kihirdetett veszélyhelyzet miatt határozatlan ideig halasztásra kerülnek a programjaink. Részletek

Rudán Joe

Rudán Joe

Rudán Joe
március
3
kedd 17:30
Koncertterem
  • Rock

A pécsi származású, életműdíjas Rudán Joe, Baranya megye díszpolgára, 20 évig volt a frontembere a Pokolgép  zenekarnak, 10 évig a P. Mobilnak, 6 évig a Dinamitnak, valamint alapító tagja volt a Mobilmánia együttesnek, ahol 5 évig énekelt.

Jelenleg az Atilla Fiai Társulat tagja, illetve saját formációi a Coda utódzenekarának tekintendő Rudán Joe Band és a Rudán Joe Akusztik.

A  Rudán Joe Akusztik idén ünnepli 10 éves születésnapját, melyet a legendás énekes Rudán Joe gitáros barátjával Tóth Lászlóval alapított. 

Az  akusztikus duó a 10 év alatt több száz koncertet adott országszerte, de  a határainkon túl is számos meghívásnak tettek már eleget.

Ezen  a különleges jubileumi koncerten a felállás kiegészül a Rudán Joe Band zenészeivel. A basszusgitáron Gyenes Attila, a billentyűs hangszereken  Gyenes Máté, és a dobok mögött pedig Matus Péter játszik majd.

További  vendégzenészek is bekapcsolódnak a koncert folyamán: Divják László ütőhangszerek, Sára Zsófi hegedű, Makovics Dénes fuvola és szaxofon, illetve Pozsgai Tamás akusztikus gitáron.

A koncert folyamán Rudán Joe pályafutása során sikerre vitt dalok csendülnek majd fel, meghitt, akusztikus hangszereléssel.

Esemény a facebookon

A helyszín