Elhalasztva: Royal Republic (SE)

Elhalasztva: Royal Republic (SE)

Elhalasztva: Royal Republic (SE)
március
25
hétfő 20:30
Koncertterem

Elhalasztva: Royal Republic (SE)

 • Pop
 • Rock

Sajnálattal tudatjuk, hogy az új lemez munkálatai miatt és a számos koncertmeghívás miatt a zenekar átrendezni kényszerült turnédátumait, így egy későbbi időpontban, december ötödikén tudnak majd az A38-on is fellépni. A megváltott jegyek érvényesek az újabb időpontra vagy visszaválthatók a jegypénztárunkban.

Svédország leghúzósabb rock 'n' roll zenekara, a Royal Republic 2019 márciusában ismét visszatér a fedélzetre! Az elmúlt két évben a Royal Republic végképp kiérdemelte, hogy ne csupán a The Hellacopters vagy a Backyard Babies követőjeként tekintsen rájuk a szakma és a közönség: a zakatoló riffekben, hatalmas, együtt-éneklésért kiáltó refrénekben és sodró energiákban tobzódó házibuli-rockját tökélyre fejlesztő kvartett már két alkalommal is megmozgatta a fedélzetet, legutóbb pedig már alig maradt pár belépő a pénztárban. 

Royal Republic (SE)

Svédország amúgy sem szűkölködik a húzós rock and roll-zenekarokban, de a Royal Republic ezek közül is kimagaslik. A zeneművészeti főiskolásokból alakult, majdnem tízéves malmöi kvartett a leglazább bulizenét tolja, amit csak Skandinávia ki tud termelni. A tagok maguk sem gondolják, hogy őrült eredeti lenne a koncepciójuk, ők maguk sem sértődnek meg, amikor mondjuk a Hivest emlegetik velük kapcsolatban.

A Royal Republic ragyogó, sodró erejű powerpop-r'n'r fúziót játszik, a lehető leglazábban. Minden koncertje egy-egy high NRG házibuli, hatalmas, nagyszerűen üvölthető refrénekkel, zakatoló riffekkel és totális őrülettel. Leginkább talán az Eagles Of Death Metalra vagy a Danko Jonesra emlékeztet a Royal Republic rockból kovácsolt bulizenéje, amire végre egy elszabadult kulbbulin is tombolhatunk, először Magyarországon!

A zenekar tagjai
Adam Grahn: ének
Hannes Irengård: gitár
Jonas Almén: basszusgitár
Per Andreasson: dob

Lemezek
We Are the Royal, 2010
Save the Nation, 2012
Weekend Man, 2016

Linkek

Galériák

 • Royal Republic
  2
 • Royal Republic (SE), Blackout Problems (D)

  2019. december 5.

  40
 • Royal Republic (SE), Aaron Buchanan & The Cult Classics

  2017. december 8.

  36
 • Royal Republic (SE) "The weekend man tour 2016"

  2016. október 19.

  32

A helyszín