A jelenlegi járványügyi helyzetre való tekintettel az A38 Hajó teljes területén kötelező a maszk viselése, kontaktmentes hőmérővel véletlenszerűen ellenőrizzük látogatóink testhőmérsékletét.
Az új nyitvatartási szabályok értelmében a Hajó minden nap 23:00-kor bezár.

80’s Movie Night Rock Show / Reloaded – Played by Rockstars Not Dead

80’s Movie Night Rock Show / Reloaded – Played by Rockstars Not Dead

80’s Movie Night Rock Show / Reloaded – Played by Rockstars Not Dead
szeptember
18
péntek 20:00
Koncertterem

80’s Movie Night Rock Show / Reloaded – Played by Rockstars Not Dead

  • Pop
  • Rock

80’s Movie Night Rock Show / RELOADED – Played by ROCKSTARS NOT DEAD

A Rockstars Not Dead ismét időutazásra invitál. Irány a ’80-as évek mozija!

A  több mint két órás élő show-n olyan dalok csendülnek fel, mint az Eye  of the Tiger (Survivor - Rocky), a Power of Love (Huey Lewis and the  News - Vissza a Jövőbe), Big Gun (AC/DC - Az utolsó akcióhős) vagy a You  Could Be Mine (Guns N Roses – Terminator) és persze a Szellemirtók  főcímzenéje sem maradhat el Ray Parker Jr-tól.

Az idén júliusban először, teltházas sikerrel megtartott koncert folytatása érkezik az A38 Hajóra szeptember 18-án!
Ahogy  azt már megszokhattuk a Rockstars Not Dead-től, a műsor sohasem  ugyanaz, mint az előző koncerten, most várhatóak újdonságok,  meglepetések.

Megidézzük a filmvászon naplementében  szárnyaló vadászgépeit, az éjszakai autózást a vészjóslóan forró  LA-ben, ismét elcsattanhatnak a tinik csókjai a szalagavatón és persze a  nézőtéren is. Újraéljük az üldözést a pálmafák szegélyezte kaliforniai  utcákon, az utolsó akcióhős, a feltörekvő bokszoló, a 007-es ügynök és a  Beverly Hills-i zsaru kalandjait. A kultuszfilmekhez olyan nagyágyúk  készítettek zenét, mint a Bon Jovi, Duran Duran, Phil Colins, Limahl,  Survivor, Dokken, Kenny Loggins, Robert Tepper, stb. A fiatalabb,  Stranger Things rajongó generációnak pedig a Neverending Story  emblematikus főcímdala miatt is érdemes eljönni az egész estés műsorra.

A műsort a 80-as évek popkult/rock/film és divatrajongóinak igen melegen ajánljuk!

A helyszín