A38 Night/Life

Roberto Capuano (IT), Gaga

Fatsee (FR), Old Szapi, DubSmith

ROBERTO CAPUANO, az olasz techno producer már visszatérő vendég hazánkban. Az elmúlt évek során több ízben is megmutathatta tehetségét Budapest klubjaiban. Capuano nevéhez nem kisebb kiadványok fűződnek, mint a 2009-es „Got You EP”,a Markantonio-val közösen kiadott „Melting Process” című Analytic Trail kiadvány vagy a Drumcode-nál megjelent „Vertigo” című kislemez.

Szabó Gábor, azaz GAGA sokévnyi klubos tapasztalat után 2009-ben producerként is bemutatkozott. Az Ő Minimal, Tech House és Techno zenéi számos alkalommal kerültek fel a Beatport Top 100-as listájára, úgy, mint például a „Gray” a Beatport Minimal toplistáján 1., a „Yeah” a Beatport Techno toplistáján 7., a „Sevage” a Beatport Tech House toplistáján 11. helyet foglalta el.

Garantált 100% minőségi techno várja az est résztvevőit!

A 2014-ben megalakult FUSE Production partysorozat ezúttal mutatkozik be az A38 Hajón!

A FUSE Production célja a budapesti klubélet felpezsdítése nemzetközi- és hazai tehetségek prezentálásával. Első csapásként két igazán kiváló tehetséget hoznak el Nektek: Roberto Capuano és Gaga szettje garantáltan megmozgatják a hajót! A buli szervezői, Dubsmith és Fatsee egyben rezidensei is lesznek az estének.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.