Roberto Capuano (IT), Gaga

Roberto Capuano (IT), Gaga

Roberto Capuano (IT), Gaga
március
21
szombat 00:00
koncertterem

Roberto Capuano (IT), Gaga

Fatsee (FR), Old Szapi, DubSmith

  • Elektronikus

ROBERTO CAPUANO, az olasz techno producer már visszatérő vendég hazánkban. Az elmúlt évek során több ízben is megmutathatta tehetségét Budapest klubjaiban. Capuano nevéhez nem kisebb kiadványok fűződnek, mint a 2009-es „Got You EP”,a Markantonio-val közösen kiadott „Melting Process” című Analytic Trail kiadvány vagy a Drumcode-nál megjelent „Vertigo” című kislemez.

Szabó Gábor, azaz GAGA sokévnyi klubos tapasztalat után 2009-ben producerként is bemutatkozott. Az Ő Minimal, Tech House és Techno zenéi számos alkalommal kerültek fel a Beatport Top 100-as listájára, úgy, mint például a „Gray” a Beatport Minimal toplistáján 1., a „Yeah” a Beatport Techno toplistáján 7., a „Sevage” a Beatport Tech House toplistáján 11. helyet foglalta el.

Garantált 100% minőségi techno várja az est résztvevőit!

A 2014-ben megalakult FUSE Production partysorozat ezúttal mutatkozik be az A38 Hajón!

A FUSE Production célja a budapesti klubélet felpezsdítése nemzetközi- és hazai tehetségek prezentálásával. Első csapásként két igazán kiváló tehetséget hoznak el Nektek: Roberto Capuano és Gaga szettje garantáltan megmozgatják a hajót! A buli szervezői, Dubsmith és Fatsee egyben rezidensei is lesznek az estének.

A helyszín

koncertterem