Riff Raff feat. Dj Afterthought (US), Dublic, Sammie Beats

Riff Raff feat. Dj Afterthought (US), Dublic, Sammie Beats

Riff Raff feat. Dj Afterthought (US), Dublic, Sammie Beats
július
1
szombat 19:00
koncertterem

Riff Raff feat. Dj Afterthought (US), Dublic, Sammie Beats

  • Hiphop, Funk, Soul

A Texasi Houston-ból érkezik korunk egyik legőrültebb és legkiválóbb rappere, Riff Raff, aki egykor még a Three Loco-ban tolta, mielőtt szóló karrierbe vágott volna, hogy azóta a világ legnagyobb koncerttermei is megnyíljanak előtte. A Hajón Dj Afterthought tolja majd alá a cuccost, míg az est többi részében honi kiválóságok repítenek majd a magasba.  

Dublic

Sokoldalú, változatos zenei ízlés, stíluskavalkád jellemzi a Dublic zenei világát, amelyet leginkább az electro house, hiphop, dubstep, funk, grime és breaks gyökerei táplálnak, de szettjeikben mindig megjelennek az éppen legaktuálisabb zenei stílusok is, legyen szó trap-ről, twerkről, bass house-ról vagy technóról akár.

A Dublic ikrek DJ Palotai Jövőzene című legendás Tilos Rádiós műsorában nevelkedtek. Az eddigi évek során rendszeresen felléptek Rewind, Thrasher, Kollektiva, Ninjabreakz, Future Music, FeelGood, Next Level, Bladerunnaz szervezésű partikon és megfordultak Budapest legnagyobb klubjaiban is, az Akváriumban, a Studio-ban, a Dürerben, vagy éppen az A38 Hajón. Az elmúlt években szinte az összes jelentős magyar nagyvárosban jártak headliner-ként, csakúgy, mint a legnagyobb hazai és közép-kelet európai fesztiválokon: Sziget, VOLT, Balaton Sound, Electric Castle, Strand, Green Future stb.

2014 óta a Petőfi Rádió rezindensei, ahol havi rádióműsoruk van. Emellett állandó fellépők a budapesti Next Level bulisorozaton, amely havonta kerül megrendezésre az A38-on és az Akvárium Klubban.
Eddigi pályafutásuk során olyan nemzetközi nevekkel játszottak már együtt, mint a Knife Party, Marshmello, Jauz, Dillon Francis, Baauer, Flosstradamus, Yellow Claw, Troyboi, Wiwek, Hucci, Feed Me, a Foreign Beggars, Flux Pavilion, Borgore, a Zeds Dead, a Stanton Warriors, Krafty Kuts, Dub FX stb.

Galériák

  • Dublic
    Dublic
    2

A helyszín

koncertterem