Rhys Fulber, Priest, Craven, Kryptomorph

Rhys Fulber, Priest, Craven, Kryptomorph

Rhys Fulber, Priest, Craven, Kryptomorph
szeptember
18
szerda 20:00
Koncertterem

Rhys Fulber, Priest, Craven, Kryptomorph

  • Elektronikus

A Front Line Assembly egyik motorja, Rhys Fulber a tavalyi teltházas zenekari koncert után szólóban, saját show-val érkezik Budapestre! Az estet egy nagyszerű svéd formáció, az egykori Ghost tagjaiból verbuválódott Priest vezeti majd fel.

Esemény a facebookon

Galéria

Rhys Fulber (Front Line Assembly), Priest + Craven, Kryptomorph (CA, SE)

A Front Line Assembly egyik motorja, Rhys Fulber a tavalyi teltházas zenekari koncert után szólóban, saját show-val érkezik Budapestre! A billentyűs-producer második albumának turnéján lép fel az A38 Hajón, amiről már ismerhetünk is egy EP-nyi dalt. Ez alapján legalább egy olyan szuper anyagot jósolunk, mint a tavaly megjelent stúdióalbuma, a Your Distopia, My Utopia. Előadását az új zenék premiereztetése mellett saját VJ-tevékenységével spékeli meg, és természetesen elővesz néhány saját világára interpretált FLA-dalt is.

  

Fulber előtt a svéd Ghost utódzenekara, a Priest gondoskodik a felvezetésről. A synth pop/industrial formáció 2017-es debütalbuma, a New Flesh megjelenésével már az egész világát füleit magára tapasztotta saját műfajain belül. Félelmetes maszjaik mögött magas fordulaton pörgő zenészek rejtőznek, akik sikerrel turnézták körbe Európát Nitzer Ebb és az Aesthetic Perfection vendégeként.

  

Az estét egy-egy félórás szett vezeti fel az írországi † Craven † és a Nibiru bolygóról érkező Kryptomorph.


Linkek

Galériák

  • Rhys Fulber (Front Line Assembly), Priest + Craven, Kryptomorph
    1

A helyszín