Reményhal

Reményhal

Reményhal
június
2
péntek 21:00
orr stúdió

Reményhal

  • Pop
  • Rock

  

Reményhal a Hajón, avagy bejött az élet, minket is kifogtak! Csók, majd lehet visszadobni, mi meg teljesítjük a kívánságot!

Ez a pillanat is elérkezett. Döbbenetes, felfoghatatlan, de egy olyan nívós és kurrens helyen fogunk játszani, mint az A38 hajó. Bizony!

Szóval várunk nagy szeretettel és kitörő lelkesedéssel, hiszen a lassan közen 10 éves Reményhal zenekarnak, azt gondoljuk ez lesz az eddigi legkomolyabb és legszínvonalasabb koncertje. Tehát, ha rendszeresen jársz Halazni, akkor azé gyere, ha nagyon régóta tervezed, de valahogy eddig nem jutottál el, akkor szinte kötelező, ha meg érdeklődés hiányában elmaradtál mostanában a koncertekről, akkor itt a SOHAVISSZANEMTÉRŐ ALKALOM!

Szóval, június 2. A38 hajó, fedélzeten a zsírpontysereg, a REMÉNYHAL!

Fontos infó; először lehet majd online is előre beszerezni a jegyeket, amit határozottan tudunk javasolni, hiszen a korábbi koncertjeink rendre teltházasak lettek (EZÚTON IS ISZONYÚ NAGY KÖSZI!) és az mindig olyan szomorú, amikor a küszöbről kell hazaküldeni valakit, hogy "bocs, de nincs má hely...". Tehát, érdemes előre beszerezni a jegyeket, az a tuti és így a garantált a buli!

Esemény a facebookon

A helyszín

orr stúdió