Elmarad: RedHook (AU)

Elmarad: RedHook (AU)

Elmarad: RedHook (AU)
június
12
hétfő 19:00
Tetőterasz

Elmarad: RedHook (AU)

  • Rock

Sajnálattal tudatjuk, hogy ez a koncert elmarad. A megvásárolt jegyeket visszaváltjuk.


 

 

A RedHook egy hevesen független, alakváltó alt-rock négyes Sydney-ből, Ausztráliából, akik gyorsan globális rajongótábort és több tízmillió streamet gyűjtöttek össze erőteljes dalszerzői és magával ragadó élő show-jukkal.

A fő kreatív páros, Emmy Mack és Craig Wilkinson, a regionális Új-Dél-Walesből származó két idegen, akiknek útjai ütköztek, miután 2017-ben Sydney-be költöztek. összehasonlítható alternatív rockzene, amely következetesen dacol a besorolással.

2018-ban bemutatkozó kislemezük, a „Minute On Fire” ereje elég volt ahhoz, hogy felkeltse az Egyesült Királyság ikonikus Download Festival egyik vezető promóterének érdeklődését, aki gyorsan meghívta RedHookot játszani. A bandát ezután a The Hen House Artist Management (világszerte) felkapta, és a New World Artists-szel (AUS) és a Wasserman-nel (UK/EU) kötött foglalási szerződéseket, és meghódította Ausztrália legnagyobb zenei fesztiválszínpadait (Letöltés, Good Things). , Stonefest, BIGSOUND). Befejezték debütáló nemzetközi turnéjukat is (a Three Days Grace metaltitánok támogatásával az Egyesült Királyságban és Európában), elindították Sydney-ben saját, a nemek sokszínűsége által inspirált alternatív fesztiváljukat, az „UsFest”-et, és négy teljes ausztrál turnét is vállaltak (a Melbourne-t és Sydney-t kiárusították). saját debütáló főcímturnéjuk lábát).

Ahogy a RedHook globális rajongótábora minden egyes kiadással és élő show-val folyamatosan nőtt, sok nagy dolog következett. A bandát háromszoros j Unearthed előadónak nevezték el, Kerrang! A rádió művésze, és meghívást kaptak az ABC ikonikus dühműsorának vezetésére. 2019 óta minden évben a triple j Unearthed 50 legtöbbet játszott előadója között szerepelnek.

2021-ben a RedHook kiadta régóta várt debütáló EP-jét, a „Bad Decisions”-t, amely több mint 13 millió Spotify adatfolyamot jelent meg, és a két vezető kislemeze a tripla j-n is felkerült. A lemez dicséretet érdemelt Kerrangtól! (Egyesült Királyság), Rock Sound (Egyesült Királyság), Rolling Stone (AUS) és még sokan mások, még a 2022-es AIR Independent Music Awards jelölést is megszerezték a legjobb punk EP-re vagy albumra.

A RedHook 2022-ben folytatta folyamatos felemelkedését az ausztrál UNIFY Gatheringen, a Groovin' The Moo-n és a Rolling Sets butikfesztiválon bemutatott debütáló fellépéseikkel, valamint a világ egyik legikonikusabb rockfesztiválján, a Rock AM Ring/Rock im Park-on Németországban a lájkolókkal együtt. a Green Day és a Muse című sorozatban, amelyet egy második európai turné kísér a The Faim támogatásával. Saját főcímű „Bring Ya Mates” turnéjuk is óriási sikert aratott, számos teltházas fellépéssel Ausztráliában, ahogy a COVID-19 világjárványból kilábaltak. Ezt követte egy óriási, 28 randevús, két hónapos regionális ausztrál turné a metalcore titánok, az In Hearts Wake fő támogatójaként, és a Good Things fesztivál színpadának diadalmas visszatérése a Bring Me The Horizon és a Deftones mellett, ahol a RedHook történelmet írt az első zenekar, amely kétszer is megtisztelte a felállást.

2022 májusában a RedHook a „Jabberwocky”-val tért vissza az eddigi legzsigeresebb kislemezükkel, amelyet azonnal hozzáadtak a tripla j magas rotációhoz, és a Spotify népszerű „All New Rock” lejátszási listájának borítójára. A következő kislemezek: „SAY” és „Soju” Ft. A Sly Withers mindkettőt, mióta a tripla j teljes körforgásába adták. Ezek a kislemezek a RedHook régóta várt debütáló albumán, a Postcard From A Living Hell-en fognak szerepelni, amely 2023. április 21-én érkezik. A zenekar egy szörnyeteg ausztrál turnéval támogatja majd a megjelenést, csatlakozva a nemzetközi grunge ikonokhoz, a The Smashing Pumpkinshoz. Áprilisban debütált utazó The World Is A Vampire fesztiváljukon, majd májusban elindultak saját, 11 napos ausztráliai főturnéjukon.

Esemény a facebookon

A helyszín