Rájátszás: Reggelre felébred

A Rájátszás játék verssel és zenével, körülbelül tíz ember közös magánügye. Az utóbbi évek legizgalmasabb irodalmi és zenei produkciója, amelyben a létrehozás és az előadás nem arról szól, hogyan lesz valaki személyesen nagy sztár, hanem arról: hogyan lesz egy dal nagyon jó. Fellépők: Beck Zoli, Egyedi Péter, Grecsó Krisztián, Háy János, Jancsovics Máté, Kollár-Klemencz László, Sárközy Papa és Szűcs Krisztián.

Az esthez alkalmi vacsorát ajánlunk:

 

Vaslapon csirkemell grillezett zöldségekkel

Rájátszás

A Rájátszás játék verssel és zenével, körülbelül tíz ember közös magánügye. Az utóbbi évek legizgalmasabb irodalmi és zenei produkciója, amelyben a létrehozás és az előadás nem arról szól, hogyan lesz valaki személyesen nagy sztár, hanem arról: hogyan lesz egy dal nagyon jó. Az eredetileg alkalminak szánt csapat sikere azt bizonyítja, hogy kortárs költőnek lenni nem betegség, és nem is minden popzenész adja el a lelkét.

A Rájátszás tavaly ősszel már a második könyvbe csomagolt CD-jét jelentette meg, a Magvetővel együttműködésben.

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.