Elnézést kérünk, éttermünk a mai napon csak 18:00 óráig fogad vendégeket zártkörű rendezvény miatt.

Elmarad: Pretty Maids (DK), Pink Cream 69 (DE)

Elmarad: Pretty Maids (DK), Pink Cream 69 (DE)

Elmarad: Pretty Maids (DK), Pink Cream 69 (DE)
március
29
csütörtök 20:00
Koncertterem

Elmarad: Pretty Maids (DK), Pink Cream 69 (DE)

  • Metál
  • Rock

Sajnálattal tudatjuk, hogy betegség miatt a koncert elmarad. A jegyeket visszaváltjuk, a megértést köszönjük!

A tavaszi sikeres és hangulatos budapesti koncertje után 2018 márciusában újra visszatér az A38 Hajó színpadára a dallamos hard rock/metal színtér egyik klasszikusa, a dán Pretty Maids. Az est előzenekara az európai dallamrock színtér egyik legjobb zenekara, a Pink Cream 69 lesz, amely a nyolcvanas-kilencvenes évek fordulóján olyan máig klasszikusnak mondható albumokat jelentetett meg, mint az Andi Deris énekessel kiadott, a zenekar nevét viselő bemutatkozó nagylemez vagy a One Size Fits All. Az ezredforduló után David Readman énekessel újra magára talált a csapat, a legújabb albumuk, a Headstrong pedig 2017 egyik legjobb alkotása ebben a műfajban.

Esemény a facebookon

Pretty Maids (DK)

A Pretty Maids dán hard rock - heavy metal banda már 1981-ben megalakult, ami kétségkívül már önmagában is koronát érdemlő tény, de ha megnézzük, hogy milyen albumokat készítettek - Back To Back – ’Future World’, ’Jump The Gun’ Sin-Decade - akkor máris megy a jogos süvegelés. A vérbeli hard rock-heavy metal határán mozognak, s mindezt nagy ívű, az AOR bandákra jellemzõ dallamokkal, vokális megoldásokkal párosítják.

Stílusváltásról sosem volt szó esetükben, inkább csak érdekes megfigyelni a kisebb-nagyobb változásokat az évek folyamán. Úgy voltak képesek folyamatosan megújulni, hogy a régi értékek mind megmaradtak. Ezt csak a legnagyobbak tudják.

A zenekarban az állandóságot a gitáros Ken Hammer, és az ezerhangú énekes, Ronnie Atkins képviseli. Ők a kezdetektől fogva tagjai és motorjai a zenekarnak, az Ő egyéniségük és tudásuk vitte mindig is előre a banda szekerét. Különösen a mesterdalnok Ronnie Atkins miatt tényleg érdemes figyelni a zenekarra, hiszen ennyi hangszínen és ilyen hangterjedelemmel nem sokan rendelkeznek a mezőnyben. Ő az, aki tényleg maximálisan kihasználja hangi adottságait, és ezzel olyan pazar dallamokat hoz létre, amely keveredve a sokszor kőkemény metal-os zenével, igazi katarzist képez okozni.

Galériák

  • Pretty Maids
    3

A helyszín