Poets Of The Fall (FI)

Poets Of The Fall (FI)

Poets Of The Fall (FI)
április
25
csütörtök 20:00
Koncertterem

Poets Of The Fall (FI)

  • Pop
  • Rock

A karrierlépcsőre 2005-ben Late Goodbye c. slágerükkel rálépő Poets of the Fall először Budapesten! A kezdetben csak régiójukat, majd egész Európát és több kontinenst meghódító, többszörös toplistás finn költők 2019 tavaszán mutatkoznak be Magyarországon. A Nickelback-szerű pop-rock slágerességet néhol kemény riffekkel, néhol érző szívvel elegyítő formáció április 25-én lép fel az A38 Hajó Koncerttermében.

Poets Of The Fall (FI)

Több, kontinenseket átívelő turné és toplistás lemez után 2018 októberében jelenik meg nyolcadik nagylemezük, az Ultraviolet, amiről a felvezető single-t, a False Kings-t már hallhatták a rajongók. Ez alapján még több pátosszal, szimfonikus kísérettel megtámogatott stadionrock lemez érkezik októberben, melynek a slágereit alaposan begyakorolhatjuk a tavaszi koncertig.

Az eseményre limitált számú VIP jegy is kapható, amellyel a leghűségesebb rajongókat igazi ajándékzápor várja: hamarabb bejuthatnak, exkluzív, csak számukra elérhető minikoncertet, dedikált ajándékokat, és természetesen közös fotózkodást kapnak a zenekartól.

  

Linkek

A helyszín