Beatz x Poe's: Saiid, Kövi, Laboda

Beatz x Poe's: Saiid, Kövi, Laboda

Beatz x Poe's: Saiid, Kövi, Laboda
november
12
kedd 20:00
kiállítótér

Beatz x Poe's: Saiid, Kövi, Laboda

A magyar hiphop és slam poetry szcéna egyik legismertebb előadója, a  pécsi kulturális élet ikonikus, szívfacsaró történetek mesélője és a  felvidéki punchline-ok nagymester slammere november 12-én a PIM és az  A38 közös sorozatában.

A magyar hiphop és slam poetry szcéna egyik legismertebb előadója, a pécsi kulturális élet ikonikus, szívfacsaró történetek mesélője és a felvidéki punchline-ok nagymester slammere – november 12-én a PIM az A38 Hajón és a Beatz x Poe's spoken word-sorozatának vendégei: 

Süveg Márk Saiid – rapper, slammer, father. A ritmus, a rím és a rap kezdőbetűinek ösztönös istensége, az Országos Slam Poetry Bajnokság történetének első és második elsőhelyezettje, a
rendőrmentes kóser ételek konyhafőnöke, akkezdet phia.

Kövér András Kövi – slammer, punk- és metálzenész, apu. A pécsi zenészek legpatriótább slammere, a vidéki slamközösség fővárosának polgármestere, a költészet és a rock & roll
metszéspontjának legegyenesebb és legvidámabb, aputestű óriásbébije.

Laboda Róbert – költő, slammer, rendező, tanár. Felvidéki ő is, a legjobb jó palóc az Ipoly völgyének jobb oldalán. A popkultúra füleki minnesängere, de igazából az alapiskolai tanítók Elon Muskja.

Az ő szövegeik mögé tesznek zenét a sorozat rezidensei, a Tilos Rádióból ismert Vajna Bali, vagyis DJ Lee n’gum, és az instrumentális imprókban verhetetlen ATMO zenekar.

Az ATMO tagjai:
Usztics Pepe - gitár
Antal Gábor - billentyű
Gyarmati Gábor - basszusgitár
Fekecs Ákos - dobok

A helyszínen a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Design-hallgatók munkái adnak vizuális élményt a zenei-irodalmi impulzusok mellé.

Sorozatszerkesztők: Pion István, Csider István Zoltán

Galéria

A helyszín

kiállítótér
PIM az A38 Hajón

A Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 Hajó közös programsorozata különböző tematikák mentén hozza össze a zenei és az irodalmi műfajokat. A PIM az A38 Hajón soroza...

Kiállítótér