Phaeleh (UK) Clarity - lemezbemutató, Cadik

Phaeleh (UK) Clarity - lemezbemutató, Cadik

Phaeleh (UK) Clarity - lemezbemutató, Cadik
április
18
csütörtök 20:00
Koncertterem

Phaeleh (UK) Clarity - lemezbemutató, Cadik

 • Elektronikus

A bristoli Phaeleh 2018. decemberében új albummal jelentkezett. A 'Claritiy' továbbviszi a cinematic electronic névre keresztelt hangzásvilágot, amely Phaeleh védjegye és a filmzenei ihletésű ambient, a dubstep, a house és a garage kellemes elegye.

Cadik

Cadik, azaz Séfel Pál egykor az Anima Sound Systemmel kezdte a szkreccset, és azóta hazánk egyik vezető DJ-jévé lépett elő. Jungle, d'n'b, hiphop - főleg ezekben a műfajokban alkot nagyot, de a Palotaival közös B2B-akciók, a Rewindok és Sunday Sessionök gyönyörű eklektikus szetteket szültek.

Az évek során Cadik Magyarország egyik leginnovatívabb, mindig új utakon járó producerévé vált, amit leginkább a megfontoltan haladó, de annál kidologozottabb, briliánssá csiszolt anyagokkal előálló projektjei bizonyítanak. Szervezőként az A38 Hajóval két progresszív, előremutató és nagy szakmai- és közönségsikert hozó sorozatot, a Real Your Nature-t és a Space Is Calledet hozott létre. Közben folyamatosan jelentette meg újabb és újabb, elsősorban downtempo hiphopra épülő, finom rétegekből építkező, tudatosan komponált lemezeit, amiknek nagy részét az A38 Hajón mutatta be.

 

Videók

Linkek

Galériák

 • Cadik
  1
 • Tokimonsta (US), Slanki, Cadik

  2018. március 21.

  26
 • Emika (Ninja Tune/UK)

  2012. február 23.

  21
 • DJ Krush

  2019. július 17.

  28

A helyszín