Truesounds Music Winter Madness 2024 - Peter Makto, Gregory S, Justrice Davko, SNYL, Indigo Theory, MRSFLV

Truesounds Music Winter Madness 2024 - Peter Makto, Gregory S, Justrice Davko, SNYL, Indigo Theory, MRSFLV

Truesounds Music Winter Madness 2024 - Peter Makto, Gregory S, Justrice Davko, SNYL, Indigo Theory, MRSFLV
január
20
szombat 23:30
Koncertterem

Truesounds Music Winter Madness 2024 - Peter Makto, Gregory S, Justrice Davko, SNYL, Indigo Theory, MRSFLV

  • Elektronikus

....TSaládi MADNESS télen-nyáron...a több éve sikeres nyári időszak keddi madness hangulatát már nem először hívjuk életre az ősz/téli klub szezonban...

A Truesounds Winter Madness csak egyalkalmas, valójában a szokásos januári TS Grouppenből nőtte ki magát. Az anyag nem veszett el csak átalakult és most megint csavartunk rajta egy picit.

A korábbi évek TS Grouppen eseménye volt az amikor a Facebook csoportunk tagjai közönségtalálkozót tartottak és mi is mentünk bandázni....amikor új volt a Facebook és mindenki egy real szociális barátokat gyűjtő hálónak élte meg. A funkciója ugyan megmaradt de kipörgött azóta pár generáció és a KEMÉNY MAG alakulása újra a valóságba tevődött át.

Immáron 3 éve egy komoly spártai csapat, közel 300 fős serege szinte minden kedden ott vannak velünk májustól - szeptemberig az orrteraszon. Ismer mindenki mindenkit, lazán repkedek a paTSik, jók a csajok és lazás a srácok.

Örömzenélés van, féktelen bulizással összekötve, ráragasztható a 'madness' szó, de persze pozitív értelemben.

Ugyanez a téli epizódunk is! Viszont annyiban változtattunk ezen az egészen, hogy a 2023ban a Truesounds Music kiadón megjelent hazai előadókkal együtt fogunk bulizni. Egy hamisíthatatlan TSM SHOWCASE keretein belül fogunk megőrülni a hajó gyomrában.

Zeneileg ez lesz az elmúlt évek leggazdagabb kínálata!!

Velünk lesz az állandóan vidám mókamester MRSFLV Laci akinek közel 30 éves szakmai rutinja mindig kamatozik a DJ pultban, pillanatok alatt megérzi, hogy mire mozdul a parketten a csapat. Színes palettán mozog a klasszikus house hangzáson belül.

A kibővített felállásban szerepet kap az INDIGO THEORY duó. Kinga és Norbi kettőse a szexi deep house és az izgalmas bemelegítések védjegye lett pár év állandó szakmai jelenlétet követően. Jelentős sikerekkel és komoly rajongótáborral gyarapodtak az elmúlt időszakban. A kislemezük is sikeres volt a kiadónkon!

Peter Makto egyik hazai kedvence is megérkezik végre. Az év egyik legsikeresebb megjelenése SNYL nevéhez fűződik akire sokkal jobban illene odafigyelni kedves hazai partizók, ugyanis SNYL sorozatban húzza be a legkomolyabb kiadókat és rutinos alakja a nemzetközi zenei életnek. Az indie és a melodic vonalban a SINCOPAT / Katermukke / JEAHMON! / Beatfreak kiadók oszlopos tagja. Nagyon magas színvonalon hozza a jobbnál jobb zenéket és a mixei is egyedülállóak!

Innen már meg is érkeztünk a TSM bulik állandó szereplőihez. DAVKO már már visszavonulóban de nézve a 2023as évet, pótolhatatlan a helye a csapatban. Nála jobb alapokra senki nem helyezi a TSaládi banzájokat, ugyanakkor más idősávban is bármikor lekapja az ember haját komoly szettjeivel.

JUSTRICE eltökélt lovagja a kemény melodic house és techno hadnak. Sikereket halmoz produceri életében. Szinte nincs is Afterlife buli az ő zenéi nélkül. Továbbá 2023ban ő lett a CinemaHall erre a műfajra épülő specifikus estjeinek házigazdája.

GREGORY S egyenes vonalú, egyenletes mozgást végez hazánk zenei térképén. Konstans minőségi szettek, minőségi megjelenések a neve alatt. Az utóbbi időben ő is elindította saját kiadóját és jobbnál jobb zenékkel okoz nekünk örömet.

PETER MAKTO az öreg róka és a rutin a house-ban   A Covid visszahúzódása óta megállíthatatlanul robog. Egyfajta újjászületést tapasztalhatunk nála. Vezeti a 2 lemezkiadót, folyamatosan újabb és újabb produkciókkal lep meg minket. Sosem tudni, hogy a bolygó melyik pontján bukkan fel. Állandó eleme lett Ibiza mesés forgásának. A legnagyobbak tolják a zenéit. Ő maga is egy zenei átalakuláson ment keresztül...hibátlan szetteket hozott 2023ban egy nagyon erősen érezhető minőségi ugrást bemutatva.

Így lesznek ők 7en mint a gonoszok a DJ pult mögött ezen a komoly rendezvényen. Hosszú idő óta a legtöbb DJt felvonultató TSM esemény ez.

Garantált lesz a kalandozás az organic / deep / indie / progressive / melodic house műfajokban és persze kaptok majd egy egy erősebb fülmasszázst a melodic techno elemekkel is!

TRUESOUNDS MUSIC SHOWCASE & WINTER MADNESS

PETER MAKTO
GREGORY S
JUSTRICE
DAVKO
SNYL
INDIGO THEORY
MRSFLV

Jegyek online:  https://cooltix.hu/event/6573504c668cb808f25b591a

Esemény a facebookon

A helyszín