Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

perpētuum - White canvas lemezbemutató, vendég: Agavoid

perpētuum - White canvas lemezbemutató, vendég: Agavoid

perpētuum - White canvas lemezbemutató, vendég: Agavoid
november
26
péntek 20:00
orr stúdió

perpētuum - White canvas lemezbemutató, vendég: Agavoid

  • Elektronikus
  • Pop
  • Rock

A pop és rock alapokra épülő, experimentális zenét játszó perpētuum zenekar 2019 óta van jelen a magyar könnyűzene palettáján. Dalaik több műfajból táplálkoznak, melyekben jazzes, pszichedelikus és elektronikus  elemek is megtalálhatóak. A zenei sokszínűség filozófiáját dalszövegeikkel is igyekeznek követni, ennek jegyében angol és magyar  nyelvű dalaik is hallhatók.  A perpētuum működése olyan, mint egy kísérleti konyha, mindenki hoz valamit és végül izgalmas dolgok sülnek  ki belőle. Az utóbbi két évben nemcsak különböző magyarországi klubokban, fesztiválokon, hanem a nemzetközi érában is meg tudtak  jelenni. 2020 januárjában a holland közönség előtt is lehetőségük nyílt fellépni. Dalaik izgalmas zenei utazásra invitálnak bennünket:  megszólítják a könnyűzenéért rajongókat, de a jazz-t kedvelő  hallgatóságot is. Februárban elnyerték a Müpa Jazz Showcase  közönségdíját, márciusban pedig bejutottak a Szimpla Lemming Programba.  Első, merészebb és letisztultabb hangzásvilágú nagylemezüket, ezen az  estén ismerheti meg a közönség.

Girincsi Fruzsina – ének

Takács Dániel – gitár

Sárosi Áron – basszusgitár

Telek Attila - dob

Facebook: https://www.facebook.com/perpetuumband

Instagram: https://www.instagram.com/perpetuum.music/


Az  AGAVOID trip-hop, experimental és dream pop elemekkel kísérletező, eklektikus alapokból határozottan, de finoman építkező zenéjét az elektronikus ritmusok és hangminták nem megszokott használata jellemzi. A képekkel variáló éteri vokálok élőben basszusgitárral és szintetizátorral válnak teljessé.

Puskás Dalma Tamara - ének

Huszár Kristóf - basszusgitár

Kriska Bálint - billentyű

Facebook: https://www.facebook.com/agavoid

Instagram: https://www.instagram.com/agavoid/


A helyszín

orr stúdió