Peet Project 10+3 éves jubileumi koncert

Peet Project 10+3 éves jubileumi koncert

Peet Project 10+3 éves jubileumi koncert
május
5
csütörtök 21:00
Koncertterem

Peet Project 10+3 éves jubileumi koncert

 • Jazz
 • Pop

Pop, funky és jazz hegedűvel és énekkel fűszerezve – hivatalosan 2009-ben indult útjára a Peet Project, abban az évben nyerték el a Jazzy Rádió Dalversenyének fődíját. Azóta készítettek hat stúdióalbumot, visszatérő vendégek lettek jelentős amerikai, európai és hazai jazz fesztiválokon és díjakat nyertek a tengerentúlon. Az amerikai Billboard Smooth Jazz Top 30 listán – a hazai zenekarok közül elsőként – eddig négy különböző dallal is szerepeltek.

Lemezbemutatóik hagyományos helyszíne az A38, ahol most jubileumi koncertjük keretében játszanak válogatást legnépszerűbb számaikból. A koncert után közönségtalálkozó és közös bulizás!

A koncert az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Petőfi Kulturális Ügynökség támogatásával valósul meg.

  

  


Peet Project

Pop és funky némi jazzes ízzel, élő hangszereken a dallamos és energikus zene kedvelőinek, korhatár nélkül! A hegedű/ének, szaxofon, billentyű, basszusgitár, dob felállásban játszó Peet Project az egyik legtehetségesebbnek tartott, immár nemzetközileg is elismert fiatal hazai zenekar. 2009-ben elnyerték a Jazzy Rádió Dalversenyének fődíját, 2013 óta rendszeresen szerepelnek jelentős amerikai és hazai jazz fesztiválokon.

2013-ban „Év felfedezettje”, 2017-ben „Év albuma”, 2020-ban „Év dala” díjat nyertek az USA legjobbnak választott jazz fesztiválján, a Catalina Island JazzTrax-en. 2021 elején No. 1 helyezést értek el a kanadai Wave.FM rádióállomás Top 10-es listáján.  Az amerikai Billboard Smooth Jazz Top 30 listán eddig négy különböző dallal is szerepeltek. Lemezeiken vendégként olyan előadók működtek közre, mint Dave Koz, Paul Brown, Michael Lington, Marcus Anderson és a hazai jazz hegedűsök doyenje, Deseő Csaba. A hazai tévénézők 2015-ben a Hungary's Got Talent, majd 2017-ben és 2018-ban A Dal c. műsorban is láthatták őket, de zenéjüket a jazz-és gasztro-fesztiválok közönségének sem kell bemutatni.

A felállás:

Ferencz Péter (Peet) – hegedű, ének

Magán Olivér – billentyűk

Závodi Attila – szaxofon

Gudics Martin – basszusgitár

Gudics Marcell – dob 

Linkek

Galériák

 • Peet Project
  2
 • Peet Project

  15
 • Peet Project lemezbemutató koncert

  10

A helyszín