Peer Pressure, Public Display Of Affection (DE)

Peer Pressure, Public Display Of Affection (DE)

Peer Pressure, Public Display Of Affection (DE)
április
22
szombat 19:00
orr stúdió

Peer Pressure, Public Display Of Affection (DE)

  • Rock

  

PEER PRESSURE
2016, az év amikor találkoztak. 5 tag, 5 múlt egy jövő. A Peer Pressure inspirációi között ugyanúgy megtalálható az Arctic Monkeys és a Strokes, mint a Red Hot Chili Peppers vagy a Nirvana. Vannak zúzós, a 2000-es évek indie szcénájába beleillő dalaik, és lassabb,  melankóliába lábat lógató számaik is. A formáció 2018 nyarán adta első koncertjét a Hunniában, két éven belül pedig felvették Mess, illetve Bees című kislemezeiket. A zenekar az utóbbi években Budapest underground klubjai mellett vidéki városokban is megfordult. Folyamatosan bővítik hangzásukat, és előszeretettel nyúlnak új megoldásokhoz, ez adja a banda állandóan változó egyediségét.
Most eljött a pillanat, hogy bemutassák első nagylemezüket. A Peer Pressure újra a színpadon április 22-én az A38 hajón!


P.D.O.A.
A mindannyiunkban élő kukkoló számára megérkezett a PDOA (Public Display of Affection).
Madeleine Rose, Lewis Lloyd, Anton Remy és Jesper Munk 2021 végén hozták ki első EP-jüket „P.D.O.A.” néven, amit gyorsan követett a „Pink City”. 2022 októberében pedig megjelent a banda első teljes hosszúságú lemeze, az „I Still Care”.
Hogy kivegyék részüket a német főváros furcsán tartásában, a PDOA élő műsorai Berlin 1980-as évekbeli performansz művészeinek és zenei kollektíváinak rettenthetetlen excentricitásához nyúl vissza.
A Post-Punk Magazine úgy írta le őket, mint a jazz és a post punk hibrideit.
Egy zenhez közeli aktus, amely rátapint a lelket feltáró és bűnös közötti aranymetszésre.

  

A helyszín

orr stúdió
A20 ≋ 20 years 20 nights ≋

Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főerére. A húsz évet húsz estével ünnepeljük. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúl...

A38 Orr stúdió