Programjaink a hatályos jogszabályoknak megfelelően magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogathatóak.

Éttermünk kedden 14:30-kor, szerdán 16:00-kor, csütörtökön 15:30-kor zár.

Palya Bea, Kaukázus, Gablyasz Péter

Palya Bea, Kaukázus, Gablyasz Péter

Palya Bea, Kaukázus, Gablyasz Péter
június
6
vasárnap 19:00
Koncertterem

Palya Bea, Kaukázus, Gablyasz Péter

  • Pop
  • Rock
  • Világzene, Népzene

Palya Bea népzenei, megindítóan személyes világa a tradicionális motívumok és a modern témák fúziójára épül. Könnyedén bűvkörébe ejti a közönségét hangjával, szókimondó szövegével és szuggesztív színpadi jelenlétével. Az 1K Fesztiválra különleges feldolgozásokkal és Gablyasz Péter vendégprodukciójával bővíti repertoárját, a nemzeti összetartozás napjának apropóján énekel Bagossy Brothers Company, Rúzsa Magdi és Jóvilágvan dalokat is.

Hasonló szemlélettel indítja a Kaukázus zenekar az estét, az exkluzív cover session mellett az örök alter-kedvencek és a legújabb sikerdalok is elhangzanak.

Az 1Kárpát-medence Fesztivál 2021-ben is a magyar kultúra diverzitását ünnepli az A38 Hajó fedélzetén. Június 2 és 9 között számos határon túli vonatkozású összművészeti kollaboráció várja a közönséget a nemzeti összetartozás napja alkalmából. Az 1K Fesztivált az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően tartjuk meg. A kulturális rendezvény védettségi igazolvány felmutatásával látogatható. 


Galéria

Fellépők

Galériák

  • Kaukázus
    4
  • Kaukázus: Egyetlen szó - szezonzáró koncert

    34

A helyszín