Az A38 bemutatja: Palaye Royale (US), Charming Liars (GB)

Az A38 bemutatja: Palaye Royale (US), Charming Liars (GB)

Az A38 bemutatja: Palaye Royale (US), Charming Liars (GB)
március
23
szerda 20:00
Akvárium NagyHall

Az A38 bemutatja: Palaye Royale (US), Charming Liars (GB)

  • Pop

A Palaye Royale logisztikai nehézség miatt a tervezettnél egy nappal később tartja meg koncertjét az Akvárium NagyHallban: március 22-e helyett 23-án. Minden megváltott jegy érvényes! A kellemetlenségért elnézést kérünk!

Végre Magyarországon az egyik legizgalmasabb kortárs pop-rock trió, a Palaye Royale! Az adrenalinlöket formáció színpadi show-ja legalább annyira ütős, mint kitűnő zenéjük!

Az estet felvezeti a londoni Charming Liars trió.

  

Palaye Royale (US)

Először  Magyarországon az egyik legizgalmasabb kortárs pop-rock trió, a Palaye Royale! A Kanadából indult, Las Vegas-i székhelyű fashion-art rock trió váratlan, de annál hatásosabb, akár egy adrenalinlöket, nem véletlenül  ragasztotta rá a brit sajtó a „The Hottest Band of 2018”  címkét. A zenekar első alkalommal hozza Budapestre kimeríthetetlen energiáját, egyedi látásmódját és látványvilágát. És ami még mindezt tetőzi: náluk biztosra vehetjük, hogy ugyanannyira játszanak a szemnek, mint a fülnek. Formabontó megjelenésük és színpadi show-juk legalább annyira fontos eleme a művészetüknek, mint maga a zene.

A  Sumerian Records-hoz szerződött zenekar története Kanadában indult, amikor a Remington Leith (ének), Sebastian Danzig (gitár, orgona) és Emerson Barrett (dob), azaz a Kropp-testvérek eredeti nevüket (Kropp Circle) hátrahagyva 2011-ben Palaye Royale-ra keresztelték magukat a torontói Palais Royale után, ahol nagyszüleik először találkoztak. Zenéjükkel hamar igazán hűséges rajongótábort szereztek, ők a Soldiers of the Royal Council. Az akkor még kiadó nélküli zenekar követőik lelkesedésének köszönhetően nyerte meg az MTV Musical March Madness elnevezésű versenyét 2014-ben, rá egy évre szerződtek az elsősorban deathcore zenekarokról ismert  Sumerianhez. Azóta két stúdióalbum, három single és egy újabb díj (Rock  Sound Awards - Best Breakthrough Artist, 2018) köthető a nevükhöz. 

A helyszín

Akvárium NagyHall