Ozric Tentacles (UK)

Ozric Tentacles (UK)

Ozric Tentacles (UK)
április
16
kedd 19:30
Koncertterem

Ozric Tentacles (UK)

A progresszív és pszichedélikus rock igazi nagy pionírjai, császárai és mára műfajformáló nagymesterei, az Ozric Tentacles visszatér a hajóra, és ismét egy újabb szédületes nagy utazásra visz.


Esemény a facebookon

Ozric Tentacles (UK)

Visszatér a Hajóra az Ozric Tentacles! Az Egyesült Királyságbeli fesztiválok egyik legnagyobb hatású zenekara az elmúlt évek során többször is elbűvölte a hazai pszichedelikus zenekedvelők szívét, mind fesztiválkörnyezetben, mind klubkoncert keretein belül.

Az Ozric Tentacles zenéje a légies ambient és dub egyvelege, rare groove és pszichedelikus progresszív rock áthallásokkal. A zene és lélek határtalan kutatómunkájával van tehát dolgunk.

Az Ozrics már több mint 30 éve éli a rock and roll zenekarok viszontagságos életét. A banda túl van már több tagcserén, számos projektet hozott létre (ide tartozik többek közt az Eat Static és a Nodens Ictus), saját lemezkiadót alapított (Dovetail & Stretchy), közel 25– köztük slágerlistára is kerülő – nagylemezt adott ki, és több millió albumot adott el világszerte. Ennek ellenére a zenekar töretlen lendülettel dolgozik tovább.

Még ma is számtalan rajongót szereznek a védjegyükké vált hippie életérzés,  elektronikus rave hangzás és kicsavart gitármenetek ötvözetével, amely billentyűsökkel, midi samplerekkel és groove-os basszussal egészül ki.
 

Videók

Linkek

Galériák

  • Ozric Tentacles
    1
  • Ozric Tentacles (UK) 30. jubileumi turné

    22

A helyszín