Pesti Estek

Pesti Estek: Óriás lemezbemutató koncert, Tej

A zúzós, pörgős, beindító rock'n'roll nagymesterei ezen az estén végre ismét lecsapnak s bemutatják negyedik, Minden Villany Ég című kitűnő vadonatúj albumukat. Az estet felvezeti a Tej!  
 

Alant az első beharangozó dal az Óriás januárban megjelenő, Minden Villany Ég című 4. nagylemezéről. Habár a Fény nem új dal (4 éve debütált a gitáros-énekes Egyedi Péter szóló-szerzeményeként), mégis helyet kap az új Óriás-lemezen. “Útközben kéredzkedett rá a lemezre, és egyből szervesen illeszkedett a Minden Villany Ég kísérletezőbb, de egyben letisztultabb, szellősebb, szerzőibb világába. Nagyon fontos dal lett az új Óriás-univerzumban.” – mondta el Egyedi.

A januárban megjelenő Minden Villany Égre majd’ 4 évet kellett várni, hisz a 2013-as Tűz, Víz, Repülő óta csak egy 6 számos középalbumot (0209) jelentetett meg a zenekar. Az elmúlt másfél évet alkotói csöndben töltő csapat leginkább saját magának igyekezett megfelelni az új anyaggal. “Már nincs tét vagy külső mérce. Az újra meglelt zenei kíváncsiságunk kiteljesítéséről szólt az elmúlt időszak, hogy merünk-e újra bátrak lenni és félresöpörni a berögződéseinket. Ezért is lett ez – minden újdonságával együtt – a legfelszabadultabb Óriás-lemez.” – árulta el a gitáros-énekes.

A Minden Villany Ég január 17-én jelenik meg, bemutatója az A38 Hajón lesz február 18-án.

Óriás

 

Tej

A Tej két fő irányelve a táncoltatás és a hangulat maximalizálása. A többnyire elektronikus alapokon nyugvó, változatos projekt zenéit Pálinkás Tamás dalszövegei támogatják meg. A zenekar sosem felejti el felköszönteni a nőket, édesanyákat a megfelelő ünnepeken. A Tej ezúttal megújult formációval, új dalokkal érkezik.

A zenekar tagjai: Pálinkás Tamás, Fejős Ádám, Svajcsik Kristóf, Kiss Benedek, Sashegyi Soma

 

Az A38 Hajó területére való belépéssel hozzájárulsz, hogy rólad a közönség részeként felvétel készüljön, és ez a felvétel nyilvánosságot kapjon. Részletek a házirendben.