Onra (live/FR), Devin Morrison, Cadik, Slanki&Perrin

Onra (live/FR), Devin Morrison, Cadik, Slanki&Perrin

Onra (live/FR), Devin Morrison, Cadik, Slanki&Perrin
május
3
péntek 19:00
Koncertterem

Onra (live/FR), Devin Morrison, Cadik, Slanki&Perrin

 • Elektronikus

Franciaország egyik legnagyobb beatmakere, Onra két év után újra az A38 Hajón! A 2017-es buli óta már új lemez is megrezegtette a mélnyomóinkat: a Chinoseries záróakkordja után arra számíthatunk, hogy a tavalyi, Nobody Has To Know lemez dalai, és az azokban élő, mértéktelenül szexi nyolcvanas évek-hangulat dominál az idei fellépésen.

De Onra szettjéig sem fogunk unatkozni: Devin Morrison, Cadik, Slanki és Perrin, a műfaj hazai remekei is képviseltetik magukat május első péntekén.

A jegyértékesítés még a nemzeti ünnepen elindul!

Esemény a facebookon

Cadik

Cadik, azaz Séfel Pál egykor az Anima Sound Systemmel kezdte a szkreccset, és azóta hazánk egyik vezető DJ-jévé lépett elő. Jungle, d'n'b, hiphop - főleg ezekben a műfajokban alkot nagyot, de a Palotaival közös B2B-akciók, a Rewindok és Sunday Sessionök gyönyörű eklektikus szetteket szültek.

Az évek során Cadik Magyarország egyik leginnovatívabb, mindig új utakon járó producerévé vált, amit leginkább a megfontoltan haladó, de annál kidologozottabb, briliánssá csiszolt anyagokkal előálló projektjei bizonyítanak. Szervezőként az A38 Hajóval két progresszív, előremutató és nagy szakmai- és közönségsikert hozó sorozatot, a Real Your Nature-t és a Space Is Calledet hozott létre. Közben folyamatosan jelentette meg újabb és újabb, elsősorban downtempo hiphopra épülő, finom rétegekből építkező, tudatosan komponált lemezeit, amiknek nagy részét az A38 Hajón mutatta be.

 

Videók

Linkek

Galériák

 • Cadik
  1
 • Tokimonsta (US), Slanki, Cadik

  2018. március 21.

  26
 • Emika (Ninja Tune/UK)

  2012. február 23.

  21

A helyszín