Odonis Odonis (CA), Choke Chain (US),  LivingTotem

Odonis Odonis (CA), Choke Chain (US), LivingTotem

Odonis Odonis (CA), Choke Chain (US),  LivingTotem
szeptember
28
csütörtök 20:00
orr stúdió

Odonis Odonis (CA), Choke Chain (US), LivingTotem

  • Elektronikus
  • Metál
  • Synthwave

Odonis Odonis (CA)

   

Az Odonis Odonis újra és újra bebizonyította, hogy nem érdekli őket ugyanaz dolog kétszer. Megalakulásuk óta a torontói duó, amelyet Constantin Tzenos Denholm Whale alkot, öt teljes albumot adott ki, és számtalan showt adott és fesztiválon játszott Észak-Amerikában és Európában, miközben követik zenei ösztöneiket. Az elmúlt tizenegyben évben nagy izgalommal kalandoztak a különböző műfajokban, beleértve a poszt-punkot, az EBM-et, az industrialt, a shoegaze-t, a popot, és szörf rockot.
Következő evolúciójuk során az Odonis Odonis elmozdult a tradicionális zeneipar örlőmalmától a maga tarthatatlan fizikai és pszichológiai követelményeivel, hogy szigorúan az értelmes kreatív törekvésekre összpontosítson. Ezek közé tartozik a zene kiadása, az albumgyártás és mastering Tzenos új After Hours stúdiójában, és a Whale által társtulajdonolt Transmit Presentsen keresztül szervezett számtalan profin kivetelezett eseménye. Ezek a projektek tudatosan lettek kiválasztva azzal a céllal, hogy olyan emberekkel dolgozhassanak együtt, akiket tisztelnek és imédnak.

Choke Chain (US)

A Choke Chain Mark Trueman szólóprojektje, amely az industrial, az EBM, a dark electro, a goth és a punk elemeiből táplálkozik. A projekt baljóslatú és büntető hangzásvilágot hoz létre, amelyek soha nem hagyják abba az intenzitást.

LivingTotem

LivingTotem Formai és nyelvi határokon átívelő kötött improvizatív zenei stílusgyakorlat, a törzsi ritmusoknak és az ipari ütemeknek a sötét keveréke. Megjárta már az antwerpeni BIMFEST-et, részese volt az utolsó legendás berlini SCHLAGSTROM! FESTIVAL-nak, remixet készített a Test Dept-nek, az utolsó két lemezét, pedig a méltán híres és az indusztriális körökben is a legjobbnak számító, Német „ant-zen audio & visual arts” adta ki.


Esemény a facebookon

Galéria

A helyszín

orr stúdió