Nova Prospect, Touch Me Not, Colmena

Nova Prospect, Touch Me Not, Colmena

Nova Prospect, Touch Me Not, Colmena
július
26
péntek 19:00
Tetőterasz

Nova Prospect, Touch Me Not, Colmena

  • Metál

A Nova Prospect friss, kortalan, modern metál-zenét hoz Kecskemétről, s már sokadik alkalommal mozdítja be a hajó közönségét két remek társ-zenekarral karöltve.

Nova Prospect, Touch Me Not, Colmena

Dögös pop-metáltól lesz hangos a terasz július 26-án

Július 26-án pénteken a 2 női frontemberes pop-metál zenekar, a Touch Me Not és a Nova Prospect, valamint a szegedi COLMENA zenekar foglalja el az A38 tetőteraszát, hogy egy fergeteges fejrázós metálbulit csapjanak. 

Az estét a mai modern metal és metalcore stílus elemeivel játszó COLMENA nyitja, akik Szegedről érkeznek hozzánk, hogy leszedjék a pesti metálrajongók fejét.

A “cuki metál”-ként emlegetett Touch Me Not zenekar Kucsera Lilla vezetésével, Korbeák Norbert és Bakonyi Ádám gitárosokkal és Szőke Miki dobossal gyengéd női energiákat ereszti össze a kemény, döngölős metál alapokkal. A zenekar 2017-ben megnyerte a MÜPA Garázsband tehetségkutatóját, idén pedig a Vajdasági Élő-Zene tehetségkutatóját. Babakék basszusgitár, meglepetés vendégek, cukormáz és hörgés várható. 

Az estét az idén már 12 éves Nova Prospect zárja. A zenekar a néha popos beütésű, helyenként progresszív elemeket is tartalmazó modern rockzenéjével mára stabil státuszt vívott ki magának a női frontemberrel kiálló rockzenekarok között. Jelenleg a 3. nagylemezükön dalaival járják az ország klubjait, főként Tales of Evening és Leecher zenekarokkal közös “A fény nyomában” turnéval.

Az 1000 Ft-os elővételes jegyek IDE kattintva megvásárolhatók július 25-ig! Utána helyszínen a jegy 1200 Ft lesz.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/670126673446394/

COLMENA: https://www.facebook.com/Colmenahu/

Touch Me Not: https://www.facebook.com/touchmenotmusic/

Nova Prospect: https://www.facebook.com/NovaProspectHungary/


A helyszín